Najpopularniji britanski pjevač najviše na svijetu želi biti u Game of Thrones

Ed Sheeran preklinje HBO da mu daju ulogu u najpopularnijoj seriji na svijetu

ENG, BRIT Awards 2015Ed Sheeran wins best british male solo artist and master card british album of the year at The 2015 Brit Awards, London, Britain, (NOTE: EDITORIAL USE ONLY). EXPA Pictures ? 2015, PhotoCredit: EXPA/ Photoshot/ Photoshot *****ATTENTION – for AUT, SLO, CRO, SRB, BIH, MAZ only*****EXPA/ PHT/Photoshot
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Ovaj čovjek možda već ima dovoljno nagrada da od njih izgradi vlastiti Iron Throne, ali se čini da ga dominacija svjetskim glazbenim ljestvicama više ne zadovoljava u potpunosti pa bi sad volio osvojiti i svoj komadićak Westerosa.

Ed Sheeran navodno preklinje HBO, a sve zbog nade da mu se veliki šefovi smiluju i daju mu malu ulogu u svojoj hit seriji “Game of Thrones”.

Cijela ta priča i nije toliko nezamisliva s obzirom na to da su ga HBO-ove glavešine već pred nekoliko godina pokušale vrbovati, no tad ovaj poznati glazbenik nije pronašao vremena za njih. Budimo realni, tko ga ne bi mogao zamisliti kao, recimo, pripadnika klana Greyjoy. Theon/Reek je ionako postao krajnje beskoristan za tu otočnu disnastiju.

Ponuda je bilo već i ranije

“Pred nekoliko godina pričali smo o tome da se pridružim ekipi, što bi bilo sjajno da se razumijemo. No, svaki put kad bi se snimalo ja sam bio po turnejama u Velikoj Britaniji”, rekao je Sheeran u jednom intervjuu.

U slučaju da se njegove molbe usliše Sheeran ne bi bio prvi glazbenik koji se je pridružio ekipi GoT-a. Osim našeg Gulianija, naravno, u toj seriji su igrali već i mnogo poznatiji glazbenici kao što su to primjerice frontman grupe Snow Patrol, Gary Lightbody, koji se u seriji pojavio 2013., ali i Coldplayeov bubnjar Will Champion.

A ni Edu Sheeranu to ne bi bio prvi izlet na male ekrane. Odmarao se ovaj simpatični Britanac već od gitare na filmskom setu. Tako se nedavno pojavio u jednoj britanskoj sapunici – “Home and Away” – a svojevremeno je gostovao i u popularnog emisiji namijenjenoj djeci, “Sesame Street”, kao što su to učinili i mnogi glazbenici prije njega.