Nakon novog spektakularnog trailera za Justice League, još nas više zanima hoće li se u filmu pojaviti Superman

U novom traileru nakratko vidimo Clarka Kenta (ali samo u snu Lois Lane)

FOTO: Warner Bros promo

Novi trailer za Justice League je upravo stigao i napokon fanovima dao bar djelić odgovora na pitanje koje se postavlja otkad je izašao prvi teaser – hoće li se Superman vratiti. Podsjetimo, na kraju Batman v Superman, svi su se prilično iznenadili vidjevši kako Doomsday ubija Supermana.

Posljednja scena filma dala je tek naznaku da to nije kraj priče o njemu, no fanovi su se zabrinuli hoće li se Superman pojaviti u nadolazećem filmu Zacka Snydera obzirom da se ne pojavljuje niti u jednom od trailera koji su dosad objavljeni. Snyder nikad nije potvrio da će uključiti Supermana u Justice League, a dodatnu dvojbu su unijele zbunjujuće poruke glumaca na društvenim mrežama.

Trailer ne prikazuje Supermana, ali bar je tu Clark Kent

Ipak, u novom traileru se Superman vratio, bar na neki način. Vidimo ga kao Clarka Kenta koji naizgled uživa u zajedničkom životu s Lois Lane na farmi u Smallvilleu u Kansasu gdje je odrastao. Lois se budi u praznom krevetu i shvaća da je to bio tek san, što gledatelja ostavlja ponovno s pitanjem hoćemo li ipak vidjeti Supermana.

No samo pojavljivanje Henryja Cavilla dobar je znak, a osim njega, uzbudljivi trailer prikazuje Jasona Momou kao Aquamana izvan svog elementa, obzirom da se ovog puta bori u zraku pa je očito da se i tu spremaju neka iznenađenja za gledatelje. Osim Aquamana izvan vode, detaljnije su prikazane i moći Cyborga (Ray Fisher) i Flasha (Ezra Miller).

Svijet bez Supermana je svijet bez nade

Trailer naglašava koliko svijetu fali Superman. Nasilje, ratovi i terorizam su uzeli maha, a naslovnica novina s velikim naslovom “Svijet bez nade” dovoljno govori o općem stanju. No najgore tek dolazi. Brucea Waynea, odnosno Batmana, muče snovi o nadolazećoj tami što se pokazuje točnim u traileru s najezdom letećih bića.

Bruce Wayne da samostalno nemaju šanse, pa okuplja Justice League kako bi im se suprotstavili zajedničkim snagama. Kako će taj sukob izgledati saznat ćemo od 17. studenoga kad Justice League dolazi u naša kina.