Naletjeli smo na prvi trailer za drugu sezonu hvaljene serije Narcos i prilično se oduševili viđenim

Druga sezona pratit će Escobarov život od bijega iz zatvora do smrti

FOTO: YouTube

Prva sezona hvaljene serije Narcos završila je Escobarovim bijegom iz zatvora. No, kao što će vam bilo koji povjesničar ili pak čak i Wikipedija otkriti, njegov bijeg nije trajao vječno, piše Vulture. Štoviše, poznati narkobos ubijen je u stvarnom životu 16 mjeseci nakon toga.

I upravo će taj period Escobarovog života pratiti druga sezona popularne Netflixove serije koja će se emitirati u 10 epizoda. Sigurni smo da vas činjenica što znamo završetak ove priče neće smetati niti spriječiti da gledate novu sezonu Narcosa.

Na kraju, Escobar će to saznati tek na kraju serije, a do tada ćemo glumca Wagnera Mouru pratiti na njegovom napetom putovanju do tog trenutka.

Escobarov brat pokušavao je autorizirati drugu sezonu

A po onome što smo vidjeli u prvom traileru druge sezone Narcosa, čini nam se da bi nastavak priče mogao biti prilično zanimljiv. Usudili bismo se čak reći da će biti napetiji od prve sezone serije koja prikazuje priču jednog od najpoznatijih kriminalaca na svijetu.

https://www.youtube.com/watch?v=nkOKkS7mKfY

Usput, Escobarov brat tražio je od Netflixa u nekoliko navrata seriju prije premijere kako bi provjerio štimaju li sve činjenice. Netflix se, nažalost, oglušio na njegove molbe pa ćemo se morati zadovoljiti neautoriziranom verzijom finalne etape Escobarovog života.