Neki tip snima obrade poznatih pjesama imitirajući po dvadeset različitih pjevača

Vincent može oponašati više od 40 autora i potpuno je urnebesan dok to radi

FOTO: YouTube

Prije nekoliko tjedana, internet je poludio za 26- godišnjim pjevačem Anthony Vincentom. Na YouTube je stavio svoju obradu pjesmu Katy Perry ‘Dark Horse’. Ali nije ju prepjevao samo on. Prepjevao ju je kao 20 različitih pjevača. Do sada je napravio 20 obrada i jedna je luđa od druge. Iako je cijela stvar počela kao promotivna aktivnost da reklamira svoju kompaniju Ten Second Songs, ove obrade su mu postale glavna preokupacija ovih dana.

Vincent je na trenutke užasno duhovit. I to ne baš na dobar način. Dok se snima slaže ozbiljne face, a nije baš da uvijek uspije pogoditi pjevača kojeg skida. Ali ipak, snimio je 20 obrada, na svakoj 20 različitih pjevača. Za imitiranje Kurt Cobaina, Micheal Jacksona, Frank Sinatre, Run D.M.C.-a i Metallice treba imati popriličnu količinu glazbenog talenta. Valjda ga je zato do sada pogledalo više od 10 milijuna ljudi.

Upravo je izbacio i svoj 20 video. Obradio je Eminemovu stvar ‘Rap God’, ali u čast dvadesetog videa nije koristio 20 glazbenika. Ovaj je put otpjevao 40 stilova. I luđe je nego išta što ćete danas vidjeti.