Netflix je ovaj čas najavio novu seriju o Marvelovim superjunacima i mogla bi biti dosta genijalna

Zvat će se Defenders, a objedinit će Marvelov katalog na Netflixu

FOTO: YouTube

Počeo je Comic-Con, najveći kongres takve vrste koji se jednom godišnje održava u San Diegu – što znači da ćemo narednih dana čitati brdo ekskluzivnih vijesti povezanih sa svijetom superjunaka.

Jedna od prvih koje su šokirale svijet, kako prenosi Business Insider, jest da je Marvel na Netflixovom panelu otkrio kako planira pustiti Defenderse, seriju u kojoj će se pojaviti svi trenutačno zastupljeni Marvelovi likovi na Netflixu.

Televizijska verzija Avengersa

Objavili su i prvi teaser, a u njemu smo vidjeli da su se grupi superhoja prilično sličnoj Avengersima pridružili Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage i Iron Fist. Ovdje valja spomenuti i kako će Iron Fist u bliskoj budućnosti dobiti vlasitu seriju na istom kanalu, a naslovnu ulogu trebao bi igrati Finn Jones, glumac kojeg vjerojatno znate iz Igre prijestolja.

Teaser, koji je Netflix pustio na Comic-Conu, doduše, ne pokazuje previše. Vidi se tek logo iskompiliran iz različitih slova koja se mogu pronaći u logoima spomenutih superjunaka. Dobro, mračna obrada Nirvanine pjesme Come as you are zvuči prilično sugestivno.

https://www.youtube.com/watch?v=wBZtM8q2Z1g

Prilično obećavajuć projekt

A više ne govori niti šturi sadržaj serije koji je objavio Netflix: “Marvelovi Defendersi ujedinit će Daredevila, Jessicu Jones, Lukea Cagea i Iron Fista u njihovom dosad najvećem podvigu.”

No, s obzirom na kvalitetu dosadašnjih Marvelovih projekata koje smo gledali na Netflixu i više smo nego sigurni da nas čeka genijalna serija pa joj se stoga neviđeno veselimo. Jer, nikad ne može biti previše dobrih serija o superjunacima.