Nekad je nužno odabrati stranu

Netflix je prilično tajnovit oko Punishera, ali na Twitteru su se sad pojavile prve fotke; evo što zasad znamo

Nakon dominiranja u 2. sezoni Daredevila, Frank Castle dobiva svoju seriju

Punisher
FOTO: Netflix/Marvel/YouTube/screenshot

Na Twitteru su objavljene prve fotografije sa snimanja nove Netflixove serije o Punisheru i Frank Castle konačno izgleda isto kao u originalnom stripu; u crnoj je uniformi, s bijelim simbolom lubanje na prsima. Netflix informacije o snimanju ove serije daje na kapaljku, tako da i ove fotke nisu objavljene preko njihovih službenih kanala, već su osvanule na Twitteru. Objavio ih je ‘Fantastik C. Marvel’, nezavisni account turskih fanova Marvela, a ubrzo su fotke prenijeli i drugi tviteraši.

Prošle godine imali smo priliku upoznati Franka Castlea u drugoj sezoni serije Daredevil, i lik je konačno dobio pravedan tretman, nakon mnogo različitih filmskih verzija. Još 1989. glumio ga je Dolph Lundgren, kao neuspjeli Marvelov odgovor DC-jevu Batmanu od kojeg je Tim Burton napravio hit, a zadnji koji je tumačio Punishera bio je Ray Stevenson u filmu War Zone prije devet godina. Sada ga tumači Jon Bernthal, koji je toliko dobro pogodio karakter Franka Castlea, da je zasjenio glavnog protagonista serije Daredevil i navukao fanove na to da inzistiraju na solo Punisher seriji. Netflix ih je poslušao, i sada čekamo premijeru.

https://twitter.com/FantastikMarvel/status/852490117021413378

Kad će premijera? Netflix nam ne želi reći

Sad se svi pitaju hoćemo li gledati Punishera do kraja ove godine. Posljednja Marvelova serija za Netflix je Iron Fist koji je izašao prije nekih mjesec dana, a dosad, praksa je bila da svake godine izbacuju samo jednu Marvelovu seriju. To bi značilo da ćemo Punishera vjerojatno gledati tek 2018. godine. Netflix nije objavio nikakve detalje priče nove Punisherove serije, ali znamo da će pratiti daljnji razvoj lika kojeg smo upoznali u drugoj sezoni Daredevila.

https://twitter.com/tvmoviesplanet/status/852520382527623168

Netflix još nije počeo s intenzivnim reklamiranjem serije, cijeli projekt drže u tajnosti i tako potpaljuju interes publike. Znamo da se upravo snima, ali ne zna se kad će serija biti gotova. Iz Netlixa nisu dali ni nikakav okvirni datum premijere. Serija Punisher dio je Marvelovog partnerstva s Netflixom koji je uz Daredevil, dosad već ekranizirao njihove serije Jessica Jones, Luke Cage i Iron Fist. Svi junaci će se zajedno pojaviti i u nadolazećoj mini seriji The Defenders, čiji datum premijere ipak znamo -18. kolovoza.