Netko je igru Grand Theft Auto pretvorio u stvarni život i izgleda poprilično zastrašujuće. Ali na zabavan način

Vizija nasilne igrice u stvarnom životu izgleda poprilično mučno

Grand Theft Auto je samo video igra. Koliko god navodno zabrinute majke zapomagale da je GTA toliko nasilna igra da im se djeca međusobno ubijaju, treba uvijek imati na umu da je GTA samo igra. I nema veze sa stvarnošću. Ili možda ipak ima?

‘Pravi GTA’ je kratki video koji je napravila produkcijska kuća Corridor Digital. I izgleda stvarno zastrašujuće. Los Santos, grad u kojem se odbija GTA V, je zapravo vrlo točna kopija Los Angelesa. S obzirom da je ova ekipa mogla snimati s pravim glumcima u pravom gradu, i u stvarnost prenijeti nasilje i kaos iz igre, stvari izgledaju dosta uznemiravajuće.

S jedne strane, fascinantno je gledati koliko su detaljno programi uspjeli skinuti Los Angeles. Ljudi koji su igrali igru će vrlo teško vidjeti razliku između igre i stvarnosti. Sve dok ne nastupi nasilje. Dosta je nelagodno gledati iz hladnog trećeg lica kako eksplodira taj kaos. Cijela stvar izgleda spektakularno. Pogledajte video dolje da vidite kako je stvar ispala, a onda kliknite ovdje da vidite kako je nastao video.