Nekad je nužno odabrati stranu

Netko je pročitao scenarij za novi nastavak Ratova zvijezda i objavio detalje na internetu

Isplivalo je sve, od naslova do detalja svake tajne koja je ikad postojala

FOTO: YouTube

Navodno je procurila cijela priča idućeg nastavka Ratova zvijezda, piše Guardian. Osim tajne o pravom identitetu misteriozne Rey, saznao se, primjerice, i radni naslov novog nastavka kao i cijeli niz drugih spoilera. Doslovno, cijeli scenarij. A sve to zahvaljujući jednom anonimnom korisniku Reddita koji tvrdi da je pročitao scenarij za film u nastajanju.

Ovo je trenutak u kojem biste trebali pronaći neki drugi Telegramov tekst, ako ne želite da vam pokvarimo iščekivanje novog nastavka, jer krećemo sa spoilerima.

Tri tematske cjeline

Dakle, novi nastavak trebao bi se zvati Echoes of the Dark Side i trebao bi biti podijeljen u tri jednako važene sadržajne cjeline s time da će se sva akcija odigrati, pogađate, u zadnjem dijelu. Svaki od tri dijela bit će, navodno, posvećen drugom liku: prvi pripada Rey, drugi Finnu, a treći Kylou.

https://www.youtube.com/watch?v=FveJPwoUZeA

Rey trenira na nekom divljem planetu sa starim Jedi majstorom Lukeom dok Finn i Poe uživaju u blagodatima plandovanja, barem dok ih ne zarobi Kylo Ren kako bi poslužili kao mamac koji bi Rey trebao izvući iz njezinog skloništa. Plan će, dakako, uspjeti, a rezultirat će scenom veličanstvenog duela u industrijskom dijelu grada.

Rey je Anakinova reinkarnacija

Sad onaj najbolji dio: Rey saznaje da je ona zapravo Lukeov otac. Ona je, naime, zapravo, reinkarnacija Anakina Skywalkera jer se duh odabranog navodno reinkarnira svaki put kad svemir izađe iz balansa – što se očito događa relativno često, jer, teško da je Anakin bio prva reinkarnacija odabranog. I usput, Rey je nastala bezgrešnim začećem.

Zbog svega toga Luke oklijeva pristati na treniranje mlade Rey jer se boji da će, u slučaju da pređe na mračnu stranu, biti mnogo veća prijetnja od Kyloa, čak usporediva s Vaderom. Na kraju ipak pristaje, ali tek nakon konzultacija s Obi-Wanom i Yodom. Da, to znači da se Ewan MacGregor i Frank Oz vraćaju.

Vraća se i Hayden Christenson

A vratiti bi se trebao i omraženi Hayden Christenson koji u jednoj sceni Rey objašnjava da je ona on, ali ipak nešto drugačija. Usput ćemo, inače, vidjeti i stotine drugih duhova koji tvrde da su u nekom trenutku upravo oni bili odabrani.

A zanima li vas još detalja, možete ih pročitati OVDJE. Ipak nismo toliko okrutni da vam otkrijemo cijelu priču, ali podsjećamo da novi nastavak u kina dolazi 15. prosinca 2017. godine.