O ovome priča cijeli internet: ovako bi nove serije i filmovi izgledali na VHS-u

Pariški bloger i njegova ekipa redizajnirali su vaše omiljene serije i filmove

FOTO: Stan VHS

Velika nostalgija nas veže za videoteke. Iako danas postoji još nekoliko primjeraka ove izumiruće vrste, oni opstaju uglavnom zbog svoje dodatne tobacco shop ponude. Nama fale one videoteke u koje smo išli kao klinci, gdje si se morao sprijateljiti s curom koja radi tamo kako bi ti poklonila poster tvog omiljenog filma i kako bi te nazvala kad se konačno vrati film kojeg čekaš već tjednima.

OK, ne fali nam ono razočaranje koje doživiš kad gledaš nešto i sažvakana traka u kazeti krene uzrokovati neprekidno preskakanje slike idućih 15 minuta. Ali i to je donekle dio tog čitavog doživljaja.

Ljubav prema mono zvuku i zasićenim bojama

Drago nam je znati da nismo jedini video-nostalgičari. Naime, pariški bloger Stan VHS odlučio je svoju ljubav prema prezasićenim bojama i mono zvuku usmjeriti u redizajniranje popularnih modernih TV serija i filmova u VHS stilu.

Svakog četvrtka Stan udomaći svoje prijatelje i svi zajedno onda gledaju filmove na njegovom retro TV prijamniku. Jedan od njih je zadužen za reformatiranje datoteka s filmovima u VHS format, a cijeli doživljaj upotpunjuju i specijalno dizajnirani, potpuno genijalni omoti kazeta.

Najbolje će biti da pogledate galeriju i uvjerite se sami.

Potpuni hit: evo kako bi moderne TV serije i filmovi izgledali na VHS kazetama