Ova godina je živahna za Nicolasa Cagea; nakon nekoliko filmova sad počinje snimati akciju Primal

U Primalu će glumiti tipa koji po brodu hvata divlje zvijeri i jednog ubojicu

FOTO: Screenshot

Nicolas Cage vraća se akciji u novom nezavisnom filmu Primal. Režirat će ga Nick Powell, iskusni kaskader koji je radio kao koordinator kaskadera na hitovima poput The Bourne Identity, X-Men: The Last Stand i Cinderella Man. Snimanje počinje 23. listopada u Portoriku.

Cage će glumiti lovca na velike zvijeri koji se našao na teretnom brodu koji prevozi egzotične i opasne životinje iz Amazonske prašume prema Grčkoj, a najubojitiji među njima je rijedak bijeli jaguar. No, još opasniji od jaguara pokazat će se ubojica kojeg istim brodom prevoze u tajnosti.

Cage je u zadnje vrijeme prilično aktivan

Ubojica je Richard Loffler, atentator specijaliziran za politička ubojstva kojeg u tajnosti pokušavaju isporučiti SAD-u. Loffler u pokušaju bijega oslobađa zatočene životinje što stvara potpuni kaos na brodu, a jedini koji može spasiti situaciju je Cageov lik.

Prije Primala, Cagea ćemo gledati uz Selmu Blair u Mom and Dad, također nezavisnom filmu, o roditeljima koji u naletu histerije napadnu svoju malodobnu djecu. Film je na Toronto International Film Festivalu dobio dosta pohvala, a u američkim kinima se prikazuje od 24. rujna. Ove godine je bio dosta aktivan, pa tako glumi i u #211, Looking Glass i Mandy koji su u završnoj fazi produkcije, a već snima i triler Between Worlds s Frankom Potente.