Ovi potpuni carevi su napravili Walking Dead kao fenomenalnu retro igricu

Ako dovoljno ljudi pogleda prvu epizodu, nastavljaju raditi još nastavaka

Walking Dead je najbolja serija koja se trenutno vrti na televiziji. Znamo to svi, i ponavljamo to svakome tko nas želi slušati. Ipak, tu i tamo naletim na nekoga tko nije još pogledao niti jednu epizodu. Dapače, imam par takvih u redakciji.

Dakle, ako niste gledali i ne želite da vam ovaj tekst ili video pokvari to iskustvo, prestanite čitati sad. Naime, pred vama je najbolji video godine. Neki potpuni carevi su prve dvije sezone Walking Dead-a napravili kao 8-bitnu igricu.

Uzeli su najbolje i najgore trenutke trenutno najpopularnije serije na svijetu i kadar po kadar ih animirali ih u zgusnute četiri minute. Imamo Ricka koji se budi iz kome, odlazi u Atlantu i pronalazi grupu s kojom će preživjeti ostatak zombi apokalipse.

Na trenutke su si uzeli malo kreativne slobode, pa baš kao u 8-bitnim igricama bez koji bi nam djetinjstva bila puno tužnija, likovi dobiju masovne količine automatskog oružja uz pomoć kojih nije baš teško izaći na kraj s hordama zombija. Pitam se da li bi serija bila još bolja kad bi likovima dali bacače plamena i granate…

Ovo je tek prvi nastavak. Idući izlazi sljedeći tjedan, o čemu ću definitivno izviejstiti. Do tad, gledajte: