Ovoga su tjedna izašli neki prilično uzbudljivi traileri. Evo najboljih

Igre prijestolja, Spiderman i još par zanimljivih filmova i serija

FOTO: screenshot

Ovoga tjedna izašli su traileri za nekoliko novih filmova i serija koji uskoro izlaze. The Verge je napravio listu uzbudljivih trailera koji će vam dati kratak uvid u to što ćemo uskoro gledati.

Između ostaloga tu je i trailer za sedmu sezonu Igara prijestolja i novi nastavka Spider Mana. Donosimo ih sve u nastavku, a među njima ćete sigurno naći neke koje će vas onda nagnati i da pogledate cijelu seriju ili se uputite u kina kada određeni film dođe.

https://twitter.com/TheVergeZero/status/868499364741861376

1. Game of Thrones

HBO je dao prvi uvid u to kako će izgledati nove epizode sedme sezone Igre prijestolja. Ova sezona sastoji se od sedam epizoda, a sljedeće godine trebala bi izaći posljednja, osma, sezona serije. Ona će imati šest epizoda. Serija će početi 16. srpnja.

2. Valerian and the City of a Thousand Planets

Ovo će se svidjeti svim ljubiteljima znanstvene fantastike, a film se temelji na francuskom stripu Valerian i Laureline. Sudeći po traileru, film će biti ili potpuno uzbudljiv ili totalno kaotičan. Izlazi 21. srpnja pa će tada dosta toga biti jasnije. Film je inače režirao Luc Besson, legendarni redatelj koji je radio i Peti element.

3. Spider-Man: Homecoming

Ovoga tjedna izašlo je nekoliko trailera za Spider Mana, od kojih neki za američku publiku i neki za međunarodnu. Jedan od onih za međunarodnu koji možete vidjeti gore pokazuje zabavnu stranu filma. Još jedan trailer zaz fim možete vidjeti na ovom linku. Film izlazi 7. srpnja.

4. Can’t Stop Won’t Stop: A Bad Boy Story

Dokumentarac koji je između ostalih režirao glazbenik Sean Diddy Combs govori o njegovoj karijeri i radu, usponima i padovima trv. lošeg dečka. Film djeluje energično, a o Diddyju govori i niz popularnih glazbenika. Izlazi 25.lipnja.

5. Wind river

https://www.youtube.com/watch?v=zN9PDOoLAfg

U napetom kriminalističkom trileru koji je režirao Taylor Sheridan, možete očekivati dosta nasilja, piše novinar The Vergea. U filmu glume Elizabeth Olsen i Jeremy Renner, a izlazi 4. kolovoza.

6. Get Shorty

https://www.youtube.com/watch?v=o8Sa5omrAx8

Epix je objavio trailer serije Get Shorty, imat će deset epizoda, a radi se o kriminalističkoj seriji punoj crnog humora. Glumi Ray Romano, a seriju možete početi pratiti 13. kolovoza.

7. Shimmer Lake

Shimmer Lake ima sve elemente ozbiljne kriminalističke drame, kadrovi su tamni, mračna je, okruženje je ruralno. No zapravo se radi o crnoj komediji o pljački banke i sve je dosta redikuloznije nego što trailer pokazuje. U kina dolazi 9. lipnja.

8. Castlevania

Ovoga tjedna izašao je i trailer za animiranu seriju Castlevania koja se bazira na istoimenom serijalu igara. Netflixova serija izlazi 7. srpnja, ali u Sjedinjenim Državama. Još nema potvrde za europsku premijeru serije.