Počela je produkcija 25. po redu James Bonda, znamo i datum izlaska. No, još uvijek nije sigurno hoće li ga glumiti Daniel Craig

Craig je izjavio da neće više biti Bond, no sad se ipak premišlja

FOTO: Screenshot

Vlasnici prava na Jamesa Bonda Metro-Goldwy-Meyer i Eon Productions, britanska kompanija koja nadgleda sve vezano uz lik tajnog agenta, objavili su da je počela produkcija 25. filma o Jamesu Bondu, a zna se već i datum izlaska.

Novi Bond dolazi u kina 8. studenog 2019., no još nije sigurno hoće li ga glumiti Daniel Craig te, ako neće on, tko hoće. Naime, prvo se pričalo da glumac više nikad neće biti Bond, onda se prije koji tjedan pojavila informacija da ipak hoće, no sad više nitko nije siguran u tu vijest.

Daniel Craig mrzi glumiti Jamesa Bonda

Craig nikada nije skrivao koliko mrzi tu ulogu, štoviše u intervjuu za TimeOut je izjavio da bi si radije prerezao žile nego glumio u još jednom Bond filmu. No pojavile su se glasine da su mu producenti ponudili uvjete koje nije mogao odbiti, dakle hrpu novca, pa sada navodno ozbiljno razmišlja o još jednom povratku.

Iako Craig još nije potvrđen, zna se da će scenarij pisati Neal Purvis i Robert Wade, dvojac zaslužan za scenarije posljednjih šest James Bond filmova. Ponovno će producirati Michael G. Wilson i Barbara Broccoli, a naknadno će biti objavljen redatelj te sami naziv filma.