Posljednjih dana pojavilo se nekoliko trailera zbog kojih se veselimo 2019., imamo kratki pregled

Recimo, izašli su novi traileri za Detective Pikachu i Toy Story 4

FOTO: Screenshot

Prošli tjedan dobili smo nekoliko zabavnih novih trailera za nadolazeće filmove i serije. Među njima su i neki novi animirani filmovi koje čekamo već godinama, poput Pokemona i – napokon – Toy Storyja 4.

Doduše, za svaki od njih moramo čekati još nekoliko mjeseci, ali sudeći prema onome što smo vidjeli u trailerima – isplati se. U nastavku smo izvukli neke kojima se možda ipak najviše veselimo.

1. Detective Pikachu

Ako su vam zafalili Pokemoni koje ste, kao i mi, obožavali kad ste bili mlađi, ovo je film koji želite gledati. Međutim, samo ako vam ne smeta što Pikachu ima ljudski glas (točnije, glas Ryana Reynoldsa). Pikachu se, dakle, bavi detektivskim poslom i pritom djeluje kao plišana igračka. Detective Pikachu dolazi 10. svibnja u kina.

2. Toy Story 4

Pixar je konačno objavio svoj prvi trailer za Toy Story 4, no to nije baš sasvim egzaktan opis. Radi se o teaser traileru, što je ustvari trailer za trailer. Međutim, Pixar nam je predstavio novog lika filma, plastičnu žlicu imena Forky. U iščekivanju pravog trailera za Toy Story 4, možda će vam se svidjeti drugi Pixarov video, u kojem komičari Key i Peele reagiraju na trailer za film. Naravno, Key i Peele su animirani, uz plišanog zečića i pilića. Film stiže u kina 20. lipnja.

3. Mrs. Wilson

Glumica Ruth Wilson u ovoj pomalo neobičnoj seriji glumi svoju baku Alison Wilson. Serija se temelji na bakinim memoarima, u kojima ona uglavnom misli da je sretno oženjena žena, koja živi normalnim životom. Međutim, kada joj umre muž Alec, na kućnom pragu joj se pojavljuje žena koja tvrdi da je ona ustvari prava gospođa Wilson. Gospođa Wilson kreće u istragu, te saznaje stvari o svojem mužu za koje nikada nije mislila da mogu biti istinite. Točan datum izlaska serije još nije poznat, no sigurno će izaći 2019. godine na BBC-u.

4. Everybody knows

Everybody knows (originalni naziv: Todos lo saben), novi film iranskog redatelja Asghar Farhadija čini se kao intenzivan film koji se vrti oko otmice jedne djevojke. Premda trailer ne pokazuje previše, zasad je dovoljan plus da glume Javier Bardem i Penelope Cruz. Film službeno izlazi 9. svibnja.

5. Dumbo

Disney hrpu starih filmova želi ponovno snimiti kao live-action filmove, a prvi od njih koji izlazi je Dumbo. Ne radi se o klasičnom Disneyevom Dumbu, već o Dumbu kojeg je u svojem stilu snimio Tim Burton. Dakle, film je mračniji, ali se svejedno čini jednako čaroban. Izlazi 29. ožujka.

6. Roma

Izašao je trailer za film Romu, koji će biti prvi film redatelja Alfonsa Cuaróna od Gravityja 2013. godine. Film je crno bijeli, a prati život jedne meksičke obitelji u ranim 1970-ima. U kinima će se pojaviti mjesec dana prije nego što će ga se moći streamati s Netflixa, 14. prosinca. Inače, na 75. Venecijanskom filmskom festivalu dobio Zlatnog lava.

7. Gloria Bell

Gloria Bell je ustvari nanovo snimljen film Gloria, koji je izašao na španjolskom jeziku prije pet godina. U novoj verziji ovog romantičnog filma glume Julianne Moore i John Turturro, što je po nama već dovoljan razlog za pogledati film. Film će u kina stići 8. ožujka.

8. Fighting with family

Stephen Merchant režira ovaj pomalo neobičan film, mračnu komediju u kojem se dvije sestre bore za ulazak u svijet hrvanja. Dwayne The Rock Johnson se također par puta pojavljuje u filmu, a film u kina dolazi 22. veljače.