Potvrđeno je, snima se novi nastavak 'Indiane Jonesa' (iako ne znamo kad)

Postoji mogućnost da Indya više neće glumiti Harrison Ford

Indiana Jones and The Last Crusade (1989)
Indiana Jones et la dernière croisade
Pers: Harrison Ford, Sean Connery
Dir: Steven Spielberg
Ref: IND011DV
Photo Credit: [ Lucasfilm Ltd/Paramount / The Kobal Collection / Close, Murray ]
Editorial use only related to cinema, television and personalities. Not for cover use, advertising or fictional works without specific prior agreement
FOTO: The Picture Desk

Predsjednica filmskog studija Lucasfilms, Kathleen Kennedy, u novom intervjuu kojeg je dala za Vanity Fair potvrdila je kako će se snimati novi nastavak “Indiane Jonesa”.

O avanturama svima omiljenog profesora Indya i njegove neizostavne fedore već duže vrijeme čekamo neke novosti, točnije od 2012. kad je objavljeno potpisivanje sporazuma o suradnji Disneya i Paramounta. Usprkos raznim glasinama, informacija koju je sad dala Kennedy je prva službena potvrda od tada.

Kad je Disney kupio ovu kompaniju, između ostalog dobio je prava i na franšizu “Indiane Jonesa” koja je sad konačno došla na red za snimanje. Cijela priča je još uvijek u početnoj fazi, jer se još nije počelo raditi ni na scenariju, ali prema riječima Kennedy taj projekt im je trenutno jedan od prioriteta.

Još uvijek je nedefinirano i to tko će glumiti Indya; naime, postoje velike šanse da to više ne bude više Harrison Ford (iako on to želi), a u kuloarima se priča kako bi njegovi nasljednici mogli biti Chris Pratt ili Bradley Cooper.

Kathleen Kennedy je definitivno prava osoba za biranje scenarija za novi nastavak, s obzirom da je radila kao izvršni producent na svim filmovima Stevena Spielberga od 1982. do 2012., a on je režirao 3 filma o Indiani Jonesu.