Potvrđeno je, stvarno se snima Downton Abbey film. I da, glumit će i Maggie Smith

Maggie Smith potpisala je, navodno, već i ugovor

FOTO: pbs

Možda niste znali, ali po kuloarima se već neko vrijeme šuška o tome kako bi popularna serija Downton Abbey uskoro trebala dobiti i svoju filmsku verziju. A to uskoro moglo bi, kako piše Guardian, biti stvarno jako brzo s obzirom na to da je isplivala informacija kako će u filmu glumiti i Maggie Smith.

Ova poznata 81-godišnja britanska glumica, koja je za ulogu Violet nagrađena i Emmyjem, tvrdila je, naime, dosad kako sumnja da će se taj projekt ikad realizirati.

Pred samo godinu dana izjavila je tako kako ne vjeruje da bi za njen lik bilo mjesta u filmu s obzirom na to da ubrzano stari. “Do vremena kad bismo završili snimanje, Violet bi imala 110 godina. To jednostavno ne bi imalo smisla”, rekla je prošle godine.

Razotkrio ju kolega iz serije

Čini se da je u međuvremenu promijenila mišljenje, barem ako je za vjerovati njezinom kolegi iz serije Michaelu Foxu. On je, naime, ovaj vikend otkrio da je Smith potpisala ugovor te da će film Downton Abbey zbog toga biti kvalitetniji projekt.

A ništa manje entuzijastičan nije ni Julian Fellowes, čovjek koji je stvorio seriju Downton Abbey. “Mislim da će biti zabavno ponovno sve okupiti, a mislim i da će biti zabavno cijelu priču podignuti na neku novu razinu s obzirom na to da ćemo imati više novaca na raspolaganju.”