Prije novog Top Guna, Tom Cruise ponovno glumi pilota, i to krijumčara kokaina u filmu American Made; stigao je foršpan

American Made će sigurno zanimati ljubitelje Narcosa, jer su teme povezane

American Made
FOTO: Universal Pictures/YouTube/Screenshot

Ponovno ćemo gledati Toma Cruisea u ulozi pilota, i to znatno ranije od nedavno najavljenog Top Guna: Mavericka, nastavka akcijskog hita iz osamdesetih čije snimanje tek počinje iduće godine. Danas je izašao trailer za American Made, u kojem Cruise glumi Barryja Seala, komercijalnog pilota kojeg je CIA-a regrutirala u borbi protiv srednjoameričkih komunista, ali Barry je našao puno bolji posao kao švercer kokaina za kolumbijski kartel iz Madelinea.

American Made biografska je krimi drama bazirana na istinitoj priči, ali ne očekujte doslovno prenošenje stvarnih događaja, već mnogo akcijskih scena inspiriranih stvarnim događajima. Već sam trailer izgleda obećavajuće, jer vidimo Cruise prekrivenog kokainom kako bježi iz netom srušenog aviona. Ako se želite više informirati o Barryju Sealu, preporučamo dokumentarac Cocaine Cowboys, i seriju Narcos. Ako ste već fan Narcosa, ovo je definitivno film za vas.

Švercanje kokaina, pranje novca, avioni

Tom Cruise je veoma zaposlen u poslijednje vrijeme. Trenutno promovira novi horor, Mumiju – u našim kinima od osmog lipnja – s kojim Universal Pictures započinje čitav serijal filmova koji spadaju u Dark Universe, a nedavno je najavio kako dogodine snima nastavak Top Guna pod naslovom Top Gun: Maverick, što fanovi čekaju još od 1986. godine. Američka premijera American Made rezervirana je za 19. rujna.