Pročulo se da je Rihanna snimila naslovnu pjesmu za novi Star Trek i stvar zvuči prilično dobro

Premijera filma zakazana je za kraj srpnja

FOTO: YouTube

Na internetu je upravo osvanuo novi trailer za Star Trek Beyond zahvaljujući kojem smo saznali jednu dosta zanimljivu stvar. Najnovija Rihannina pjesma Sledgehammer pojavit će se, naime, na službenom soundtracku filma, piše Indie wire, i to kao naslovna pjesma.

U novom nastavku popularne franšize, trećem od 2009. godine, svoje će uloge reprizirati Zoe Saldana, Idris Elba, Chris Pine, Zack Quinto i John Cho dok režiju potpisuje Justin Lin.

U najnovijoj avanturi kultnih istraživača svemira pratit ćemo kako se ekipa sa svemirskog broda Enterprise predvođena kapetanom Kirkom snalazi na pustom planetu nakon što njihov brod uništi dosad nepoznata izvanzemaljska sila. Film će se u kinima pojaviti 22. srpnja, a zadnji trailer može pogledati u nastavku.

Jedan od glumaca poginuo je nedavno u bizarnoj nesreći

U posljednje se vrijeme, inače, o ovom filmu pričalo poglavito zbog dosta bizarne nesreće u kojoj je život izgubio jedan od glumaca, Anton Yelchin. “Svi smo duboko potreseni gubitkom našeg prijatelja Antona Yelchina”, poručila je zajedničkim istupom filmska ekipa koja je iz poštovanja prema preminulom kolegi otkazala sve promocije.