Producent 'Indiane Jonesa' tvrdi da su vrlo male šanse da netko oduzme glavnu ulogu Harrisonu Fordu

Već neko vrijeme kruže glasine kako bi novi Indy mogao biti Chris Pratt

S obzirom na ogromnu količinu rebootova koji se danas prikazuju u kinima, bilo je pitanje vremena kad će obožavatelji Indiane Jonesa početi vršiti pritisak na Stevena Spielberga s jednim vrlo jednostavnim pitanjem: kad možemo očekivati novi film o najpoznatijem svjetskom arheologu?

Spielberg je nedavno dao naslutiti kako bi se ovaj serijal mogao uskoro nastaviti snimati s Harrisonom Fordom na čelu, no u međuvremenu su se pojavile brojne glasine u tome tko će zapravo igrati glavnu ulogu. U jednom periodu bilo je vrlo izgledno da će taj zadatak pripasti Chrisu Prattu ili Bradleyu Cooperu.

Ne žele biti poput Jamesa Bonda

Producent Frank Marshall, koji je s Prattom radio na “Jurrasic Worldu” i koji je producirao sva četiri filma o Indiani Jonesu, sad se direktno suočio s pitanjem može li nova holivudska zvijezda stvarno preuzeti čelno mjesto ove franšize? Njegov odgovor, kojeg prenosi Independent, bio je dosta neodređen.

“Trenutno postoji jako puno glasina. Istina je da još nismo ni sjeli kako bi porazgovarali o tome tko će glumiti Indyja. To će se definitivno dogoditi uskoro, a mislim da postoji više glumaca koji su sposobni naslijediti Harrisona Forda. No nemamo u planu poći putem Jamesa Bonda i mijenjati glavnog glumca kao od šale. Moramo dobro promisliti kako ćemo postupiti”, rekao je Marshall.

Shia LaBeouf nije prošao dobro kod publike

U filmu “Crystal Skull” činilo se kao da je Shia LaBeouf spreman da preuzme glavnu ulogu. To se posebno dalo naslutiti tijekom scene u kojoj podiže šešir svog oca, čime kao da se htjela poslati poruka o njegovoj budućnosti. No njegova uloga nije bila dobro primljena kod većine gledatelja, i zbog toga su producenti odustali od tog plana.