Psovanje, šlatanje i odlične svirke: što se dogodilo na Coachelli ovog vikenda

Pop kraljica Madonna nije morala ni nastupiti da bi postala glavna vijest festivala

Festival-goers react as US DJ Kaskade performs on day three of the Coachella Music Festival in Indio, California, April 12, 2015. AFP PHOTO / ROBYN BECK
FOTO: Robyn Beck/AFP

Prvi vikend jednog od najpoznatijih svjetskih festivala je iza nas. Poput ostatka Kalifornije i Coachella, koja se održava u pustinji nedaleko Los Angelesa, pogođena je velikom sušom i nestašicom vode. No odličnih koncerata i popratnih događanja definitivno nije nedostajalo.

Tako su nastupe odradili AC/DC, Tame Impala, Azealia Banks, Lykke Li, Axwell & Sebastian Ingrosso, Florence & The Machine, David Guetta i mnogi drugi. Donosimo vam pregled događaja o kojima se najviše pričalo ovog vikenda.

Madonna je zašlatala Drakea na pozornici

Pop kraljica već duže vrijeme ne skriva da je velika obožavateljica Drakea, a posebno otkad je izdao pjesmu nazvanu po njoj. Dok je on izvodio tu stvar na svom koncertu, Madonna se pojavila na stageu i bez većeg ustručavanja zaskočila mladog repera iz Toronta. Rezultat: poljubac od kojeg se malo grčimo u licu i koji je svakako trajao predugo.

https://instagram.com/p/1Z7Nu6BTaB/

Jack White napravio presjek karijere u odličnom nastupu

Jedan od headlinera ovogodišnje Coachelle bio je i Jack White. Set lista njegova sjajnog koncerta bila je sačinjena od pjesama iz cijele karijere, od White Stripesa i Raconteursa pa do novijih solo uradaka.

https://www.youtube.com/watch?v=nscm0DiSjTQ

Tyler, the Creator tijekom nastupa opsovao Kendall Jenner

2015 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 1 - Day 2

Član Odd Future kolektiva tijekom svog nastupa obrušio se na publiku u VIP dijelu, prozvavši ih dosadnima i da mu je puno zanimljivija publika koja je kupila jeftinije karte i koja se zna zabavljati. Pritom je imenovao mladu manekenku Kendall Jenner koja je bila u VIP-u, a što joj je poručio možete pogledati ovdje. Iako mu Kendall nije ostala dužna, čini se da je ipak sve bila zafrkancija.

The Weeknd odradio jedan od najboljih koncerata u životu

2015 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 1 - Day 2

R&B pjevač The Weeknd odradio je koncert s kojim je zaključena prva večer festivala. On je sam izjavio tijekom nastupa kako mu je to jedna od najljepših noći u životu. Koncert možete pogledati ovdje.