Nekad je nužno odabrati stranu

Ralph Macchio i William Zabka opet će glumiti u Karate Kidu; YouTube streaming servis najavio novu seriju

Serija nastavlja s radnjom 30 godina nakon prvog filma, kreće 2018.

FOTO: Screenshot YouTube

Nova serija o Karate Kidu, koja će biti nastavak na popularni filmski serijal iz osamdesetih, sljedeće godine dolazi na YouTubeov streaming servis YouTube Red. Zvat će se Cobra Kai, najavljeno je 10 polusatnih epizoda i ponovno će ujediniti Ralpha Macchia i Williama Zabku u glavnim ulogama.

Serija će nastaviti s radnjom 30 godina nakon poznatog završnog okršaja iz prvog Karate Kida u kojem Daniel LaRusso (Macchio) sa slomljenom nogom pobjeđuje Johnnyja Lawrencea (Zabka) onim čuvenim udarcem. Ni 30 godina kasnije taj poraz nije zaboravljen, pa će Lawrence u novoj seriji ponovno otvoriti zloglasnu karate dvoranu Cobra Kai i opet zaratiti s LaRussom.

Radnja ne zvuči baš orgininalo, ali ljudi su uzbuđeni

Daniela ćemo vidjeti kao uspješnog čovjeka koji još uvijek tuguje za svojim mentorom Mr. Miyagijem. Kao i u originalnim filmovima, bit će uvučen u okršaj s Lawrenceom koji. Radnja ne zvuči originalno, ali producenti kažu da će je prikazati na moderan i svjež način.

“Čim sam čula za ovaj projekt, znala sam da ga moramo ostvariti. Karate Kid je u osamdesetima postao instant klasik, a još uvijek je omiljen kod publike diljem svijeta i popularan na YouTubeu”, rekla je Susanne Daniels, voditeljica odjela za originalne sadržaje YouTubea. Serija će biti prikazana ekskluzivno na YouTube Redu, streaming servisu koji uz pretplatu nudi streamanje YouTube sadržaja bez reklama, te pristup YouTube Red originalnim filmovima i serijama.