Nekad je nužno odabrati stranu

Redatelj filmova o Johnu Wicku sad snima i seriju; zasad se ne zna puno, osim da će se vratiti Keanu Reeves

Keanu Reeves glumit će malu ulogu, no upoznat ćemo i druge zanimljive likove

Keanu Reeves
FOTO: BagoGames/Flickr

Chad Stahelski, redatelj prva dva filma o Johnu Wicku, filmskom liku koji je ponovno katapultirao Keanua Reevesa među akcijske zvijezde, objavio je da je u izradi TV serije koja će se pozabaviti naslovnim likom. No, novim projektom planira gledatelje malo bolje upoznati sa sporednim likovima.

Serija će se zvati The Continental, po lancu luksuznih hotela koje smo površno upoznali kroz prva dva filma. Naime, radi se o hotelima raspoređenima diljem Amerike koji pružaju posebne usluge. Primjerice, nude luksuzno utočište kriminalcima koji bježe od zakona.

Serija će nas pobliže upoznati sa sporednim likovima

Continental hoteli bit će glavni nositelji radnje, obzirom da će povezivati likove koji u njima odsjedaju, a igrom slučaja to su ubojice, silovatelji i kriminalci koji u sobama i barovima hotela sklapaju nove odnose. Redatelj Stahelski tako nas namjerava pobliže upoznati s likovima iz John Wick filmova koje nismo imali prilike doživjeti u potpunosti.

“Volim pričati priče iz perspektive jednog lika, i tu se Keanu Reeves odlično uklopio”, rekao je redatelj Stahelski. “No, postoji cijeli niz likova koji su zanimljivi pa smo pomislili da bismo im trebali dati više prostora na ekranu. A za to nema bolje platforme od serije”, rekao je redatelj za Empire.

Zasad je serija samo najavljena, u njoj bi se trebao pojaviti i Keanu Reeves kao John Wick u manjoj ulozi, a trebala bi ići u korak s radnjom i likovima s trećim nastavkom Johna Wicka koji se predviđa za ljeto 2019. godine.