Sinoć je prikazan prvi trailer za novu Marvelovu superherojsku akciju Black Panther; nismo nezadovoljni

Bit će kombinacija stripovske akcije i političke intrige

FOTO: YouTube/screenshot

Za vrijeme sinoćnje četvrte utakmice finalne serije NBA lige emitiran je prvi trailer novog Marvelovog filma Black Panther; radi se o jednom od jednom od važniijh Marvelovih filmova u posljednjih nekoliko godina, između ostalog zbog snažnih političkih konotacija.

Chadwick Boseman ponovno igra T’Challu, novog kralja fiktivne države Wakande, poznatijeg kao Black Panther. U Marvelovu svemiru Wakanda je fiktivna afrička nacija, ujedno i najnaprednija zemlja na svijetu. Trailer ukazuje na to da je Black Panther kombinacija marvelovske superherojske akcije, i klasičnog političkog trilera.

Marvel Promo

Film izlazi sredinom veljače sljedeće godine

Film je režirao Ryan Coogler, a glumi niz poznatih afroameričkih glumaca. Na primjer, Michael B. Jordan glumi Erika Killmongera, wakandanskog disidenta koji pokušava Crnu panteru skinuti s trona. Osim njega, u filmu glume Danai Gurira, koja je glumila u Walking Deadu, i Lupita Nyong’o, koja se istaknula u Ratovima Zvijezda: Sila se Budi. Film će se u američkim kinima početi prikazivati u veljači sljedeće godine.