Sinoć na Emmyjima nije bilo ljepšeg, smješnijeg i slađeg trenutka od ovog kad je zvijezda Bijelog lotusa došla po nagradu

Jennifer Coolidge pričala je o kupki od klavande i napuhavanju, a na kraju se zaplesala. Ljudi su vrištali

FOTO: Twitter screenshot

Sinoć je održana 74. svečana dodjela Emmyja, a jedna od serija koje su briljirale, osim Euforije i Naslijeđa, bila je Bijeli lotos koja je proglašena najboljom mini-serijom.

Od 20 nominacija, pokupili su 10 Emmyja, a jedan je otišao apsolutno najvećoj zvijezdi serije, urnebesnoj Jennifer Coolidge. Njezina sporedna uloga smušene, nestabilne i duboko ranjene Tanye zasjenila je apsolutno sve u prvoj sezoni ove hit serije. A sinoć je Coolidge zasjenila apsolutno sve kad se popela na pozornicu kako bi prihvatila nagradu.

Cijela dvorana vrištala

Okupljenima je u svom poznatom stilu počela pričati kako se baš prije dodjele okupala u lavandi, zbog čega se napuhnula pa joj je malo “teško govoriti”. Onda se sjetila da mora zahvaliti ljudima, glasno uzviknuvši “Sranje!”. Tad je počela sumanuto nabrajati sve kojima je zahvalna, čitajući s zgužvanog papirića i objašnjavajući kako “nije mislila da će se ovo dogoditi”.

Potom se sjetila još ljudi, pa je i njih počela nabrajati, dok je polako počinjala svirati muzika – znak da se makne s pozornice. Coolidge je pritom vikala: “Ne! Čekajte! Čekajte!”, i dalje nabrajajući. Organizatori su potom pustili glasniju muziku, kako bi je definitivno potjerali, nakon čega je glumica konačno odustala i naprosto počela plesati. Naravno, cijela dvorana vrištala je od smijeha.