Sjajne sirove snimke sa seta "Mad Maxa" konačno objašnjavaju kako su uspjeli snimiti film, a da nitko nije poginuo

Detaljno su prikazane neke od suludih stvari koje smo vidjeli na filmu

S obzirom na to da većina američkih blockbustera koristi ogromne količine kompjutorski generiranih efekata, doživjeli smo nešto pomalo katarzično kad smo gledali “Mad Max – Fury Road”. U njemu je prikazan velik broj poprilično opasnih scena koje su snimljenje uz minimalnu pomoć kompjutorske obrade.

Finalni proizvod je predivan, a to što je većina scena potpuno stvarna donijela je dodatnu dozu uzbudljivosti svima koji su išli pogledati ovo remek-djelo u kino.

Trend sirovih snimki koje fanovi obožavaju

Sad se na Youtubeu pojavila još jedna fenomenalna stvar za sve obožavatelje; 18-minutni film koji će svima objasniti kako se ovaj monumentalni spektakl uspio snimiti, a da se na setu nije dogodila nikakva tragedija.

Ovaj video sadrži sirove snimke koje jasno prikazuju lokacije na kojima se film snimao i kako su nastale sve te impresivne scene, od nekih eksplozija do jurnjave u kojoj je Tom Hardy bio privezan za prednji dio auta. A vidimo i redatelja Georgea Millera kako neobavezno ćaska s glumcima.

Trend objavljivanja ovakvih sirovih snimki je nešto što nam se definitivno sviđa. Započeli su ga “Avengersi”, nastavili “Furious 7”, a sad i “Mad Max”.