Stallone je, ne pretjerano suptilno, počeo širiti glasine da se u nastavku Creeda vraća najveći negativac Rocky franšize

Ivan Drago, kojeg je glumio Dolph Lundgren, bio je negativac u 4. Rockyju

S filmom Creed, u kojem Rocky trenira Adonisa Johnsona, sina svojeg najvećeg rivala Apolla Creeda, Sylvester Stallone se 2015. vratio Rockyju. Film je postigao zadovoljavajuće rezultate na kino blagajnama, i već nekih godinu dana, Stallone se priprema za snimanje nastavka. Sada, sam pokreće glasine oko povratka jednog od najbitnijih likova Rocky franšize.

Poslijednjih nekoliko tjedana, Stallone na svojem službenom Instagram profilu objavljuje rijetke fotografije sa snimanja četvrtog nastavka Rockyja – za kojeg je napisao scenari i odradio režiju – i spominje mogućnost povratka glavnog negativca iz toga filma, sovjetskog boksača Ivana Drage. Glumio ga je Dolph Lundgren koji je tada imao 27. Lundgren danas ima 59 godina, ali i dalje je u vrhunskoj formu i redovito snima akcijske naslove.

Hoćemo li gledati meč Johnsona protiv Drage?

“Režirao sam Apolla i Dragu, dvojicu najboljih filmskih boksača svih vremena. Možda je vrijeme da to probam ponoviti?”, napisao je Stallone na Instagramu. U filmu Rocky 4, Apollo Creed pogiba nakon meča s Dragom. Stallone sada aludira na mogućnost da ga u nastavku Creeda osveti njegov sin Adonis.

https://www.instagram.com/p/BWEa6DRjrBN/

“Evo nešto za vašu maštu… Povijest se uvijek ponavlja na neki način, treba biti spreman! Grijesi oca…”, piše u Instagram objavi s montažom sukobljenog Drage i Adonisa, s kojom Stallone fanovima daje do znanja da bi glavna tema Creeda 2 mogao biti meč u kojem se Appolov sin bori protiv čovjeka koji ga je nokautirao do smrti. Nestrpljivo čekamo da Stallone to službeno potvrdi.