Stigao je trailer za drugu sezonu futurističke serije Westworld i, očekivano, počinje pobuna robota

Točan datum početka prikazavanja još nije otkriven

FOTO: YouTube

Prije nekoliko dana je na kanalu HBO prikazana najava druge sezone serije Westworld. Trailer počinje tako da Bernard Lowe (Jeffrey Wright) zuri u lešinu tigra na obali, a u isto vrijeme veselo svira “I Gotta Be Me” od Sammyja Davisa Juniora.

Malo kasnije vidimo Maevea (Thandie Newton) kako mirno gleda u masakr ispred sebe. Sljedeća scena prikazuje Dolores (Evan Rachel Wood) koja jaše na konju i bijesno puca. Dolores je inače najstariji aktivni ‘domaćin’, odnosno robot u zabavnom parku. Najava završava prikazom krvlju pošpricanim lica Eda Harrisa i njegovim smiješkom.

Emitiranje druge sezone počinje tek 2018. godine

Radnja ove serije smještena je u zabavnom parku izgrađenom u stilu vesterna u koji ljudi stižu u okruženje prepuno robota koji izgledaju baš kao i ljudi. Sudeći prema traileru za drugu sezonu, pobuna robota počinje.

Druga sezona serije Westworld kreće s prikazivanjem tek 2018. godine, a točan datum još nije objavljen. “Ovo je ambiciozan pothvat i HBO nas je ohrabrio što se tiče vremena i sredstava koje trebamo za njegovo ostvarenje”, rekao je, za Variety, Jonathan Nolan, koji je zajedno s Lisom Joy autor Westworlda.

https://www.youtube.com/watch?v=phFM3V_dors