Stigla je najava nove sezone serije Igre prijestolja i ono što smo vidjeli dosta nas je zbunilo

Video obiluje licima likova koji su dosad umrli

FOTO: YouTube

Prije nekoliko tjedana od HBO dobili smo na uvid nekoliko fotografija kojima se najavljuje nova sezone serije Igra prijestolja. Danas su otišli korak dalje i objavili najavni video.

Taj video trebao je, doduše, biti pušten tek večeras na Vinylu, ali je na silnu radost obožavatelja ove serije procurio nekoliko sati ranije i tako postao dostupan već sad.

Dosta enigmatična najava sezone

Ono što ćete u tom videu vidjeti neće vam, dakako, otkriti apsolutno ništa što ne biste trebali znati ako si ne volite kvariti iznenađenja. Video prikazuje onaj enigmatični hram u kojem je Arya prošle godine izgubila vid jer je ubila nekoga koga nije trebala. Još nešto preciznije, prikazuje se Knjižnica lica iz koje plaćenici koji žive u Hramu uzimaju lica kad god im zatreba novi identitet.

Znakovito je što svako od lica dosad preminulih važnijih likova, a bilo ih je mnogo, kao što znate, govori neku mantru. Mogli bismo sad nagađati što bi te rečenice mogle značiti, ali gotovo je sigurno da od toga ne bi bilo nikakve koristi s obzirom na to da George RR Martin dosad nije objavio knjigu koja bi nam mogla dati barem neke smjernice.

Ne preostaje nam, dakle, druge do li pričekati travanj i vidjeti kako su ingeniozno nepredvidljivi scenaristi serije zamislili šestu sezonu. Tko zna, možda se Jon Snow i uspije vratiti iz mrtvih.