Nekad je nužno odabrati stranu

Morate znati ovih 7 suludih činjenica o kontroverznom reperu koji je upravo rekao da stiže u Hrvatsku

Reper Action Bronson nastupit će na Fresh Island festivalu na Zrću

INDIO, CA – APRIL 17: Recording artist Action Bronson performs onstage during day 1 of the 2015 Coachella Valley Music And Arts Festival (Weekend 2) at The Empire Polo Club on April 17, 2015 in Indio, California. Karl Walter/Getty Images for Coachella/AFP
FOTO: AFP/AFP

Action Bronson je moderni špiljski čovjek. Ne u smislu neandertalca, već kao ultimativni i dominantni alfa mužjak. On je Ernest Hemingway, samo bez akademskog diskursa. Iako figurom i bradom najviše podsjeća na Djeda Mraza, ne muče ga nikakvi kompleksi i najčešće ga možete vidjet golog do pasa ili u potkošulji kako ponosno pokazuje desetke tetovaža kojima mu je tijeko prekriveno. On je Anthony Bourdain, koji zapravo psuje manje od samog Bourdaina.

Bronson se pojavio na njujorškoj hip hop sceni prije otprilike 5 godina kao novo ime koje zvukom vuče na zlatno doba iz polovice devedesetih, a stilom je jako podsjećao na tada puno poznatijeg Ghostface Killaha iz grupe Wu-Tang Clan. Nije bilo potrebno puno vremena da postane hit na hip hop blogovima, koliko zbog svoje glazbe, toliko i zbog osobnosti.

Najbolji reper među kuharima i obrnuto

Pravim imenom Arian Arslani, Action Bronson je dijete albanskog imigranta i rođene njujorčanke. Kao veliki ljubitelj hrane, počeo se baviti kulinarstvom i ubrzo je postao poštovani kuhar. No kako mu se dogodila teška ozljeda zgloba lijeve noge bio je prisiljen privremeno se ostaviti tog posla, i zbog viška vremena i kreativnosti odlučio se posvetiti glazbi što se pokazalo kao pravi potez. Nakon više izdanih mixtapeova i EP-a, potpisao je za Vice Records koji funkcionira kao podružnica velike izdavače kuće Atlantic Records, za koje je u ožujku ove godine izdao svoj prvi službeni album “Mr. Wonderful”.

Danas smo saznali da će Action Bronson ovog ljeta nastupiti na Fresh Island festivalu na plaži Zrće. Za očekivati je da ćete ga moći vidjeti kako sumanuto trči po paškom kamenjaru i naganja nevina stada janjadi u želji da jednoga samostalno baci na ražanj. Kao priprema za njegov koncert, donosimo nekoliko stvari koje svakako morate znati o najboljem reperu među kuharima i obrnuto.

1. Voli bacati fanove s pozornice

2. Ima svoj kulinarski show

3. Nije mu problem otići na WC tijekom koncerta

4. Jako voli marihuanu

https://www.youtube.com/watch?v=cJTWj0c5rT0

5. Nije mu mrsko potući se sa zaštitarima

6. Ima poseban recept za spravljanje bureka

7. Snima odlične spotove