Svi fanovi Brzih i žestokih mogu odahnuti, izgleda da ćemo gledati još tri nastavka popularne franšize

Vin Diesel sretnu je vijest potvrdio putem svoje Facebook stranice

FOTO: YouTube

Vin Diesel, zvijezda, producent i sukreator filmske franšize Brzi i žestoki upravo je potvrdio da je Universal Studios dao zeleno svjetlo za snimanje još tri nastavka iste. To nimalo ne čudi s obzirom na to da je posljednji, sedmi, nastavak filma Brzi i žestoki na kino blagajnama uprihodio nevjerojatnih milijardu i pol dolara.

Diesel se tim povodom na svojoj Facebook stranici zahvalio fanovima na vjernosti i poručio da još nema ni jednog redatelja u vidu. “Moj koproducent Neal bi volio da odmah angažiram nekog redatelja, ali mislim da je ovo suviše posebna franšiza da bi se brzalo s takvim stvarima. Da budem jasniji, zasad još nikome nije ponuđeno da režira Brze 8. Imena potencijalnih redatelja ću objaviti u idućem postu”, poručio je poznati glumac pute te socijalne mreže.

Po kuluarima se inače šuška da je Vin Diesel malo preozbiljno shvatio cijelu stvar i da uvelike komplicira stvari svojim uplitanjem u pisanje scenarija i izbor redatelja. Upravo je stoga ime redatelja koji bi trebao raditi 8. nastavak zasad još nepoznato, makar je premijera filma zakazana već za početak 2017. godine. Ono što zasad jedino stoji je to da ga sigurno neće raditi režiseri koji su potpisali režiju prošle uspješnice, budući da su i Lucas Black i James Wan već zauzeti.