Svi pričaju o prošloj epizodi Igre prijestolja u kojoj smo saznali sve o Hodoru, a neki lik je to otkrio još davno

Zasad nepoznati čovjek predvidio je pred 8 godina nešto što tad ni Martin nije znao

FOTO: YouTube

Ako ste pasionirani fan serije Igra prijestolja, onda ste dosad vjerojatno već pogledali novi ovotjedni nastavak. Ako ste pak pasionirani fan spomenute serije, a još uvijek niste pronašli vremena kako biste pogledali novi nastavak, onda vam preporučamo neki drugi Telegramov tekst kako se ne biste naljutili na nas jer vam spoilamo seriju.

Dakle, dogodilo se nešto dosta tužno. Umro je Hodor. Doduše, ne možemo to baš tvrditi sa stopostotnom sigurnošću (kao uostalom i za većinu stvari koje su povezane s fenomenom Igre prijestolja), ali smo prilično sigurni da je tome tako. Pod uvjetom da se ne vrati ko zamrznuti zombie, ali u tom će slučaju, faktički, i dalje ostati mrtav.

No, dogodilo se još nešto dosta zanimljivo, a tiče se ovog mnogima omiljenog lika. Većinu fanova je, naime, jako dugo zanimalo kako je Hodor postao Hodor i sad smo to konačno saznali.

Hodor se nekad zvao Willis

Hodor se nekad zvao Willis, a Hodor je postao nakon što ga je Bran, u klasičnoj kompliciranoj maniri Igre prijestolja, oštetio time što je odraslog Hodora natjerao da drži vrata (Hold the door koje se na kraju pretvorilo u Hodor) kad se u svojoj viziji prošlosti družio s mladim (tad još uvijek normalnim dječakom) na kojeg su traume iz sadašnjosti nekako odrazile i zauvijek ga pretvorile u autističnog lika kakvog smo dosad gledali u seriji.

I dok je većina gledatelja ovakvim raspletom bila dosta iznenađena, postoji lik koji je pred 8 godina na internetu objavio post u kojem je sa začuđujućom točnošću defišrirao porijeklo Hodorov imena.

Pravi identitet genijalca zasad je nepoznat

“Jadničak samo nekoga traži da mu pridrži vrata kad je već on sam osuđen na to da stalno nekoga navlači za sobom. Nakon nekog vremena to se pretvorilo u Hodor. Na kraju je puknuo i sve što otad može reći je Hodor”, napisao je korisnik koji se na stranici https://asoiaf.westeros.org/ registrirao kao Myrddin.

hodor_thechildren_fight

Zasad se ne zna točan identitet ovog Nostradamusa, ali nekako nam se čini da se sam George RR Martin na spomenutoj stranici registrirao pod lažnim imenom kako bi malo zapaprio stvari.