Nekad je nužno odabrati stranu

Svi su uvjereni da se Superman, koji je umro u zadnjem filmu, ipak vraća u Justice Leagueu. Sad je i Gal Gadot to možda potvrdila

Dosad ništa nije službeno potvrđeno, ali fanovi se nadaju da je istina

FOTO: Warner Bros promo

Već duže vrijeme se na društvenim mrežama vode rasprave o tome hoće li se Superman vratiti u Justice League. Zasad nema službene potvrde ni od Warner Brosa ni od redatelja Zacka Snydera, a fanovi su svakim novim trailerom sve više zabrinuti jer u svemu dosad viđenom nema nikakve naznake plavog odijela ili crvenog plašta.

Na kraju Batman v Superman vidjeli smo kako Superman umire spašavajući svijet od Doomsdaya, scenu koja je mnoge gledatelje šokirala, ali na koju je Snyder izuzetno ponosan. Od početka je scenu zamislio kao klimaks filma u kojoj se Superman žrtvuje za dobrobit ljudi, a taj čin postaje uzrok i razlog okupljanja Justice Leaguea. “Teško je zamisliti Justice League bez Supermana, ali još ne znamo što ćemo s njim”, rekao je Snyder u intervjuu za USA Today.

Zbunjujuće poruke na društvenim mrežama

To je bio poljednji untervju u kojem se spominje Superman, a od tada se Warner Bros očito trudi držati povratak Supermana u tajnosti. Dodatno zbunjuju komentari glumaca na društvenim mrežama.

Tako je Henry Cavill, koji je glumio Supermana, komentirao novi foršpan za Justice League riječima “Svi su tu! Zapravo, skoro svi”, na što mu je Jason Momoa odgovorio da im je svima falio na Comic Conu, na što mu je ovaj odgovorio da bi možda trebali nešto napraviti u vezi toga, uz emoji koji namiguje.

Prepiska Henryja Cavilla i Jasona Momoe na Instagramu Instagram

Gal Gadot kaže da će Superman fanovi biti sretni

No, na Comic Conu su fanovi ipak dobili informaciju koju toliko dugo priželjkuju, naime dječak iz publike je direktno pitao glumačku ekipu hoće li se Superman pojaviti u Justice League, na što mu je Jason Momoa odgovorio da je Superman mrtav. No, Gal Gadot je ublažila taj komentar riječima “Ne možemo puno reći, no ako ste veliki Supermanov obožavatelj, sigurno ćete biti jako jako sretni s Justice Leagueom”.

Justice League dolazi u kina 17. studenog, dotad će nam Warner Bros i Zack Snyder sigurno dati službeni odgovor na pitanje koje muči sve fanove, a bit će zanimljivo vidjeti kako će, ako do toga zaista dođe, Supermena vratiti iz mrtvih i na koji način će ga to promijeniti. Dotad pogledajte snimku s Comic Cona u kojoj Jason Momoa štošta otkriva mladom obožavatelju.