Transformersi malo pretjeruju s trailerima za novi nastavak, stigao je sedmi po redu (ali i dalje su zabavni)

U novom nastavku Transformersa glumit će i Antony Hopkins

FOTO: Screenshot YouTube

Novi trailer za Transformers: The Last Knight je vani i prema viđenome, obećaje nam dosta iznenađenja. Ovo je već sedmi trailer, čime Transformersi ruše rekord po najavama, a fanovi se pitaju jesu li kroz foršpane zapravo već pogledali cijeli film.

Podsjetimo, filmski serijal o Transformersima krenuo je prije točno 10 godina, prvijencom koji se je jednostavno zvao “Transformers”. Redatelj Michael Bay očito je znao što radi, film je bio zabavan i dobro prihvaćen, a usput je skrenuo pažnju javnosti na zvijezde u usponu. Shia LaBeouf i Megan Fox su u rekordnom roku postali prepoznatljiva filmska lica, a franšiza je pokazala potencijal za nebrojeno nastavaka.

Shia je na neki način obilježio franšizu, no producenti su odlučili uvesti neke promjene. Stoga je Mark Wahlberg preuzeo ulogu glavnog lika u svojevrsnom rebootu naziva Transformers: Age of Extinction, a s tim likom nastavlja i dalje u novim Transformersima.

Anthony Hopkins pojačava postavu Transformersa

Age of Extinction iz 2014. nije bio baš uspješan, stoga je studio odlučio povećati uloge, pa ćemo u najnovijem nastavku gledati uvijek izvrsnog Oscarovca Anthonyja Hopkinsa koji će zasigurno podići glumačke izvedbe na novu razinu.

Bilo je za očekivati da će Michael Bay napraviti spektakl, što se vidi i u samom foršpanu koji je spoj raznih tema. U najnovijoj inkarnaciji Transformersa gledat ćemo srednjovjekovne borbe, prisjetiti se 2. svjetskog rata i nacista, te zaviriti u budućnost s letjelicama koje neodoljivo podsjećaju na TIE bombere iz Ratova zvijezda. Transformers: The Last Knight se očekuje u kinima 21. lipnja, a niže možete pogledati najnoviji trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=zKiLzasRuio