Izašao je još jedan trailer za novog Spider-Mana; traje sedam minuta i izgleda užasno zabavno

Sudeći prema traileru novi Spider-Man bit će bolji od svojih prethodnika

FOTO: Marvel Studios

Maloprije je objavljen novi foršpan, i to u produženom izdanju od 7 minuta, za nadolazeći Spider-Man: Homecoming u režiji Jona Wattsa koji bi se u kinima trebao pojaviti u srpnju. Serijal, koji se baš nije iskazao s vrlo prosječnim Čudesnim Spider-Manom iz 2012. i njegovim još prosječnijim nastavkom, sada je ponovno stao na noge s pojavom dosad najmlađeg Petera Parkera koji se prvi put pojavio u Captain America: Civil War, a koji se pokazao kao ugodno iznenađenje i najzabavniji lik filma.

Za to je zaslužan 20-godišnji glumac Tom Holland koji je vrlo vješto na film prenio ljubiteljima stripa prepoznatljivu brbljivu narav Spider-Mana, a u novom foršpanu dodatno naglašava svoju mladenačku razigranost. Naime, najzabavniji dio trailera je onaj u kojem Spider-Man snima selfie filmić usred poznate velike bitke između posvađanih Avengersa.

Michael Keaton je Vulture

Osim Hollanda u naslovnoj ulozi, u filmu se pojavljuju i Robert Downey Jr. kao Iron Man, Marisa Tomei kao ujna May, Michael Keaton kao glavni negativac Vulture te još par poznatih faca iz dosadašnjih Marvelovih filmova, a radnjom će se nastaviti na događaje iz Captain America: Civil War. Film u svjetska kina kreće 7. srpnja.