Upravo je izašao najnoviji trailer za film Star Wars: Rogue One i izgleda nam poprilično spektakularno

Prikazuje dio prošlosti lika Jyn Erso i neke intenzivne scene borbe

FOTO: YouTube

Danas je izašao novi trailer filma Star Wars: Rogue One u kojem je prikazani dio prošlosti lika Jyn Erso kao i poprilično intenzivne scene borbe, piše The Verge. Ipak, trailer otkriva neke intrgiantne stvari: naime, on počinje scenom u kojoj vojska Imperija dolazi pred dom djevojčice Jyn dok je njen otac Galen Erso tješi govoreći joj “što god da učinim, činim to kako bih te zaštitio”, nakon čega se njena odrasla verzija budi u svojoj zatvorskoj ćeliji.

Trailer, između ostalog prikazuje i Zvijezdu smrti te scene borbe između pobunjenika i Imperija. Radnja filma Rogue One donosi priču koja prethodi radnji filma Star Wars: A New Hope, te prati tim heroja čiji je zadataka da ukradu nacrte Zvijezde smrti.

Direktor Disneya film okarakterizirao eksperimentom

Ipak, Disney je jako oprezan po pitanju očekivanja od filma. Radi se o prvom velikom Star Wars filmu čija je radnja smještena izvan tradicionalne sage, a direktor Disneya, Bob Iger, okarakterizirao je film eksperimentom.

Idući samostalni film o Star Warsu donosi priču o Han Solu kojeg utjelovljuje Alden Ehrenreich te bi se on trebao prikazivati u kinima diljem svijeta 2018. godine, dok je nedavno objavljen kako će se 2020. u kinima pojaviti još jedan film o Star Warsu. Redatelj filma Gareth Edwards jučer je najavio novi trailer u The Star Wars Show te je otkrio i službeni plakat filma koji prikazuje njegove glavne likove i vojsku Imperija na planetu Scarif.