Uskoro kreće emitiranje druge sezone nagrađivane serije 'Better Call Saul'

Prva sezona bila je najgledanija na TV-u, a zaradila je i sedam Emmy nominacija

Kabelska TV kuća AMC objavila je vijest da se serija “Better Call Saul” uskoro vraća na ekrane, a premijera prve epizode nove sezone zakazana je za 15. veljače iduće godine. Ova serija fokusira se na odvjetnika Saula Goodmana (Bob Odenkirk) koji je u “Breaking Bad” zastupao Waltera Whitea (Bryan Cranston) i koji je bio jedan od najvažnijih sporednih likova.

Ljigavi i podmukli Goodman je karijeru stvorio kao odvjetnik svih mogućih tipova kriminalaca , a i sam je nebrojeno puta pokazao sklonost sličnim potezima. Radnja ove serije vremenski je smještena 6 godina prije događanja prikazanih u “Breaking Bad” i dok Goodman još nije stvorio svoj alias, već se zvao Jimmy McGill. Prva sezona “Better Call Saul” pokupila je odlične kritike, a i sedam puta je nominirana za nagradu Emmy.

Neodređene informacije o novoj sezoni

“Jimmy McGill u drugoj sezoni nailazi na neke neočekivane prepreke. On će otići na mjesta koja će gledateljima biti potpuno neočekivana. S druge strane, Mike Ehrmantraut će biti još jače povučen u svijet za kojeg je mislio da je zauvijek napustio”, tajanstveno je izjavio Peter Gould, izvršni producent serije.

“Better Call Saul” se počeo prikazivati u veljači ove godine i odmah je zauzeo prvo mjesto na listi najgledanijih serija na kabelskoj televiziji. Prva sezona trenutno drži status treće najbolje ocijenjene serije u povijesti američke kabelske televizije. Vince Gilligan, tvorac “Breaking Bada”, radit će kao izvršni producent i na drugoj sezoni.