Vincent Cassel je upravo potvrdio da će glumiti u novom Bourneu

Snimanje novog nastavka trebalo bi početi uskoro, a u kina dolazi iduće godine

French actor Vincent Cassel arrives for the screening of the film "Mon Roi" (My King) at the 68th Cannes Film Festival in Cannes, southeastern France, on May 17, 2015.   AFP PHOTO / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT
FOTO: AFP

Vincent Cassel u idućem će nastavku franšize o Jasonu Bourneu igrati antagonista. Naravno da će naslovnu ulogu opet tumačiti Damon. Ostatak filmske ekipe koja će raditi na ovom zasad još uvijek neimenovanom nastavku trebao bi ostati isti – što znači da će film režirati Greengrass, scenarij će napisati Rouse, a u filmu bi se opet trebala pojaviti i Julia Stiles.

Premda u ovom trenutko još nitko ne zna o čemu bi se u filmu točno trebalo raditi, redatelj Paul Greengrass se nada da će snimanje početi vrlo skoro tako da film za distribuciju bude spreman već iduće godine.

Ovo je dosta iznenađujuća vijest s obzirom na to da se Cassel inače rijetko pojavljuje u velikim holivudskim blockbusterima. On obično preferira nezavisne ili europske produkcije, a posljednji smo ga put u nekom velikom holivudskom filmu gledali 2007. kad je glumio u Oceanovih 13.