Ante Todorić upravo je dao izjavu, kaže da nije kriv; ostaje par dana, pa se vraća u London

Ante Todorić jutros je ispitan u DORH-u

ZADNJA IZMJENA: Oct 20, 2017
Foto: screenshot

Ante Todorić, jedan od osumnjičenih u aferi Agrokor dao je izjavu pred Kulmerovim dvorima.

“Kao što samo obećao došao sam u Hrvatsku, porekao sam sve što mi se stavlja na teret, istraga je u tijeku i nemam dalje komentara”, rekao je Todorić.

Vratit će se u London

Njegov odvjetnik Fran Olujić, koji je bio u Todorićevoj pratnji, ponovio je kako je njegov klijent opovrgnuo sve što mu se stavlja na teret. “Tereti ga se za dva kaznena djela – zloupotrebu u gospodarskom poslovanju i krivotvorenje isprave”, kazao je Olujić.

“Mi ćemo se i dalje postavljati kao i do sada, ukoliko bude potrebno da gospodin Todorić odgovara na pitanja, odgovorit će. On ne bježi ni od čega. Ne znam ostaje li u Hrvatskoj, on živi i radi u Londonu, vjerojatno će se vratiti tamo, ostat će ovdje par dana s obitelji”, kazao je Olujić.

Dao iskaz pred državnim odvjetništvom

Ante, koji je stariji sin vlasnika koncerna Agrokor Ivice Todorića, stigao je u Zagreb jutros i dao iskaz pred Županijskim državnim odvjetništvom. Odbacio je krivnju za sve za što ga se tereti u aferi Agrokor. Ivica, kao ni Ivan Todorić, još nisu došli u Hrvatsku i zapravo nitko ne zna gdje se točno oni u ovom trenutku nalaze.

Tajana Vlašić
Telegram autor
2760 članaka Više o autoru
Ivan Luzar
Telegram autor
281 članak Više o autoru