Odustani // Pritisni ENTER za pretraživanje
Politika & Kriminal

CNN je upravo objavio vijest o djevojčici koja je prije 18 godina oteta iz rodilišta; upravo su je pronašli živu i zdravu

Živjela je sa ženom za koju je mislila da joj je mama

Pošalji Podijeli Tweetaj

Kamiyah Mobley, oteta iz floridske bolnice u srpnju 1998. godine, pronađena je živa u Južnoj Karolini, izjavio je šerif Jacksonvillea Mike Williams, piše CNN. DNK testiranje potvrdilo je da je 18-godišnja mlada žena zaista nekoć bila beba koju je iz rodilišta otela žena, pretvarajući se da je zdravstvena djelatnica, rekao je Williams.

Mobley je pronađena ovaj tjedan u Walterboru u Južnoj Karolini, gdje su vlasti istodobno uhapsile 51-godišnju Gloriju Williams, zbog sumnje za otmicu.

Živjela je u uvjerenju da joj je žena koja ju je otela mama

Djevojka je 18 godina živjela u uvjerenju da joj je Williams majka, rekao je šerif. Danas ima drugačije ime od onog koje je dobila prilikom rođenja. Mobley je pronađena nakon nekoliko dojava koje su stigle u Državni centar za nestalu i eksploatiranu djecu, objasnio je šerif.

Mobley prije nego što je oteta iz rodilišta - Šerifov ured Jacksonville

“Sumnjala je da se možda nešto dogodilo, ali… pokušajte samo zamisliti kako joj je sad dok pokušava ovo procesirati”, rekao je.

Podijeli 0 Tweetaj 0 Pošalji E-mailom
Ovaj članak ima komentara. Klikni ovdje za čitanje.

Prijava na Newsletter

Odustani