Odustani // Pritisni ENTER za pretraživanje
Politika & Kriminal

HNS poslao priopćenje sa super tezom; doslovno pišu da se ne petljaju u suđenje, ali da Modrić nije lažno svjedočio

Oglasili su se nedugo nakon što ih je prozvao Zdravko Mamić

Pošalji Podijeli Tweetaj

Nakon što je Zdravko Mamić jučer prozvao HNS, nogometnog izbornika Antu Čačića i reprezentativce jer nisu stali u obranu Luke Modrića, stiglo je i priopćenje HNS-a.

Hrvatski nogometni savez (HNS) je na svojim službenim stranicama objavio kako se ni na koji način ne žele miješati u kazneni postupak vezan za bivše čelnike Dinama, no da ih zabrinjava “medijska hajka na Luku Modrića zbog njegovog iskaza izrečenog na sudu u svojstvu svjedoka”.

Apeliraju na medije da prestanu napadati Modrića

“HNS u potpunosti vjeruje u vjerodostojnost, iskrenost i poštenje našeg kapetana, te niti na koji način ne sumnja da ga zanima samo istina”, stoji u priopćenju HNS-a koji dalje apeliraju na medije da “ostave nadležnim pravosudnim tijelima da utvrde sve činjenice te da prestanu napadati Luku Modrića zato što se njegov iskaz ne uklapa u njihovu unaprijed zacrtanu koncepciju ‘istine'”.

Modrić je inače pod sumnjom da je lažno svjedočio na suđenju Mamiću, pa je jučer ispitan na osječkom DORH-u. Nakon ispitivanja je kratko rekao kako mu je savjest čista. Obzirom da dosad nije bilo reakcija na situaciju u kojoj se Modrić našao, to je razbjesnilo Mamića pa je na Facebooku prozvao Čačića, cijeli HNS i Modrićeve suigrače zato što ga ne brane.

Podijeli 346 Tweetaj 0 Pošalji E-mailom
Ovaj članak ima komentara. Klikni ovdje za čitanje.

Prijava na Newsletter

Odustani