HNS poslao priopćenje sa super tezom; doslovno pišu da se ne petljaju u suđenje, ali da Modrić nije lažno svjedočio

Oglasili su se nedugo nakon što ih je prozvao Zdravko Mamić

ZADNJA IZMJENA: Jul 6, 2017
Foto: PIXSELL

Nakon što je Zdravko Mamić jučer prozvao HNS, nogometnog izbornika Antu Čačića i reprezentativce jer nisu stali u obranu Luke Modrića, stiglo je i priopćenje HNS-a.

Hrvatski nogometni savez (HNS) je na svojim službenim stranicama objavio kako se ni na koji način ne žele miješati u kazneni postupak vezan za bivše čelnike Dinama, no da ih zabrinjava “medijska hajka na Luku Modrića zbog njegovog iskaza izrečenog na sudu u svojstvu svjedoka”.

Apeliraju na medije da prestanu napadati Modrića

“HNS u potpunosti vjeruje u vjerodostojnost, iskrenost i poštenje našeg kapetana, te niti na koji način ne sumnja da ga zanima samo istina”, stoji u priopćenju HNS-a koji dalje apeliraju na medije da “ostave nadležnim pravosudnim tijelima da utvrde sve činjenice te da prestanu napadati Luku Modrića zato što se njegov iskaz ne uklapa u njihovu unaprijed zacrtanu koncepciju ‘istine'”.

Modrić je inače pod sumnjom da je lažno svjedočio na suđenju Mamiću, pa je jučer ispitan na osječkom DORH-u. Nakon ispitivanja je kratko rekao kako mu je savjest čista. Obzirom da dosad nije bilo reakcija na situaciju u kojoj se Modrić našao, to je razbjesnilo Mamića pa je na Facebooku prozvao Čačića, cijeli HNS i Modrićeve suigrače zato što ga ne brane.

Tajana Vlašić
Telegram autor
2816 članaka Više o autoru