Odustani // Pritisni ENTER za pretraživanje
Politika & Kriminal

Premda se iz početka činilo da u bunkeru kod Vinkovaca ima oružja, policija javlja da ipak nema

Bunker je bio osiguran dok ga policija nije otvorila

Pošalji Podijeli Tweetaj

Na području vinkovačkog prigradskog naselja Mirkovci pronađen je zidani bunker, zakopan usred njive, piše Lokalni.hr. Radi se o području oko groblja koje policija već neko vrijeme osigurava.

Glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džimugović potvrdio je kako je bunker prijavljen policiji. “Policija osigurava to područje i u dogovoru s Državnim odvjetništvom pristupit ćemo utvrđivanju svih bitnih čimbenika. Dobili smo određene informacije kako u tome bunkeru navodno ima skrivenoga naoružanja, ali sada još ništa nije pronađeno”, rekao je Džigumović.

Bunker sa skrivenim naoružanjem?

Saborski zastupnik Stevo Culej kaže kako se radi o bunkeru u kojem je skriveno naoružanje koje je tu skriveno u vrijeme mirne reintegracije.

“Informaciju o bunkeru prenio nam je jedan mještanin. Radi se o bunkeru koji je zidan i kako se nalazi u njivi nad njim je zasađena pšenica. Ploče nad njim su malo razmaknute. Prema informacijama do kojih smo došli u bunkeru se nalazi minobacačka bitnica i drugo naoružanje”, rekao je Culej. Smatra kako bi se uskoro moglo pronaći još sličnih bunkera.


*NOVO Oko 15 sati glasnogovornik vukovarsko-srijemske policije Domagoj Džigumović potvrdio je kako policija u bunkeru nije pronašla nikakvo oružje.

Dodao je kako je do saznanja o njegovu postojanju policija došla na temelju operativnih radnji, a od tih saznanja do njegova otvaranja policija je osiguravala bunker, koji se nalazi na privatnom zemljištu.

Podijeli 285 Tweetaj 0 Pošalji E-mailom
Ovaj članak ima komentara. Klikni ovdje za čitanje.

Prijava na Newsletter

Odustani