Bili smo u Noelu, restoranu koji najavljuje potpuno novi koncept kakav još nismo vidjeli u Zagrebu

U Dukljaninovoj (blizu Trga žrtava fašizma) danas se otvara restoran iza kojeg stoje sommelier Ivan Jug i chef Goran Kočiš. Najavljuju potpuno novi koncept restorana: "Imamo dva koncepta, zapravo. Prvi se odnosi na ručak koji će biti fine bistro. S večerom idemo na malo ozbiljniju priču", kažu. Radi se o meniju od 16 jela, no Kočiš se, zapravo, najviše veseli gostima koji će se odlučiti za degustacijski meni, što znači da će mu se jednostavno prepustiti. Možda najuzbudljivije ipak zvuči chef's table, odnosno stol koji će biti smješten ispred kuhinje, a s kojeg će gosti moći pratiti apsolutno sve što se tamo događa i isprobavati sve što chef donosi

21_40a6307_40a6304_40a6303_40a6319_40a6309_40a6300_40a6311_40a6297_40a6314