24 sata piše da se Olić gotovo potukao s trenerom HSV-a, on brzo demantirao

Prema pričama navodno je u svlačionici došlo do naguravanja

Hamburg’s Croatian forward Ivica Olic reacts during the German first division Bundesliga football match Bayer 04 Leverkusen vs Hamburg SV in Leverkusen, western Germany, on April 4, 2015. AFP PHOTO / RESTRICTIONS – DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE DURING MATCH TIME TO 15 PICTURES PER MATCH. IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT […]
FOTO: AFP/AFP

Nakon što je 24sata objavio da se 36-godišnji hrvatski napadač Ivica Olić gotovo potukao s trenerom svojeg HSVA-a Brunom Labbadijom, hrvatski nogometaš brzo je to demantirao.

“Nisam, nema ni govora o tome! Ne znam tko to plasira, ali sve je laž”, rekao je Olić za Večernji list i pritom demantirao 24 sata koji je tu informaciju doznao od čitatelja koji je sve doznao u krugovima bliskih reprezentativcu.

Prema pisanju tog medija razlog je Olićevo nezadovoljstvo jer ga je trener odlučio uvesti s klupe za pričuve tek u 90. minuti utakmice tog kluba protiv Darmstadta u Bundesligi, a hrvatski nogometaš zagrijavao se pola sata prije toga i odbio je ući u igru.

Veliko nezadovoljstvo

U svlačionici je navodno došlo do naguravanja, a Labbadia je zabranio nogometašu povratak s klupskim autobusom te mu poručio da se snađe kako zna.

Ove sezone Olić je zabilježio samo pet nastupa u klupskom dresu i nezadovoljan je skromnom minutažom te je rekao da kao 36-godišnjak ne namjerava odraditi ugovor do kraja sjedeći na klupi. Prije nekog vremena počelo se spominjati da će hrvatski reprezentativac karijeru nastaviti u američkom MLS-u.