Nekad je nužno odabrati stranu

Wolfsburg pobijedio CSKA u Moskvi i približio se osmini finala Lige prvaka

Junak pobjede 2-0 bio je dvostruki strijelac Andre Schurrle

CSKA Moscow's Swedish midfielder Pontus Wernbloom (L) vies for the ball with Wolfsburg's German forward Max Kruse during the UEFA Champions League group B football match between PFC CSKA Moskva and VfL Wolfsburg at the Arena Khimki stadium outside Moscow on November 25, 2015. AFP PHOTO / YURI KADOBNOV / AFP / YURI KADOBNOV
FOTO: AFP

Nogometaši Wolfsburga pobijedili su ruski CSKA na gostovanju u Moskvi s 2-0 u pretposljednjem kolu Lige prvaka i približili se prolasku u osminu finala tog natjecanja.

Junak susreta bio je dvostruki strijelac Andre Schurrle (67, 88). CSKA je u 65. minuti kod rezultata 0-0 imao sjajnu priliku, no Zoran Tošić je uzdrmao okvir gola. Kazna je stigla pet minuta kasnije kada je Schurrle iz teške pozicije svladao Igora Akinfejeva. Vratar ruskog sastava loše je reagirao i najzaslužniji je za vodstvo gostiju.

Wolfsburg na čelu

Wolfsburg je pobjedom preuzeo vodstvo na ljestvici s devet bodova, Manchester United je drugi sa sedam bodova, a PSV na trećem mjestu ima šest bodova. CSKA je posljednji sa četiri boda. Večeras je na rasporedu i susret Manchester United – PSV Eindhoven.