Legende Manchestera prilično su žestoko iskritizirali igru bivšeg kluba

Nogometaši Louisa van Gaala nisu uspjeli zabiti gol PSV-u

FOTO: AFP

Manchester United imao je u srijedu priliku pobjedom protiv PSV-a izboriti prolazak u drugi krug Lige prvaka. Međutim, nogometaši Louisa van Gaala četvrtu od posljednih sedam utakmice odigrali su bez golova i sada će im za prolazak dalje biti potrebna pobjeda nad Wolfsubrgom u gostima. Ako ne uspiju pobijediti ovisit će o rezultatu utakmice između PSV-a i CSKA, jer United trenutno im samo bod više od Nizotzemaca.

Kritike bivših igrača

Na neefikasnost Unitedovih igrača i činjenicu da stvarajku malo šansi osvrnule su se legende kluba Roy Keane i Paul Scholes.


“Milijun puta sam rekao da je ovaj United dosadan. Milijun kilometara su daleko od Barcelone i Bayerna”, započeo je Scholes pa je nastavio s kritikama napadača Anthonyja Martiala.

“Izgleda kao da m u nije stalo hoće li zabiti gol. Djeluje kao da mu je svejedno hoće li zabiti ili promašiti. Kao napadač morao bi davati golove, ali on to ne radi i uopće ne djeluje kao da je taj tip igrača. Čini mi se da je bolj da United u siječnju dovede novog napdača”, poručio je Scholes. Za razliku od njega, bivši kapetan prokomentirao je nastup Waynea Rooneya.

Keane napao Rooneya

“Često im se dogodi da se pitam što neki igrači rade izvan terena. Nedavno sam gledao Rooneya kako šamara kečera pa sam pomislio: Što njemu sve ovo treba?. Nema nikakav profit od toga i to mu sigurno ne pomaže u karijeri. U redu je da uživa u slobodnom vremenu, ali on je netko tko mora biti primjer drugima. Ne izgled dobro na terenu, izgleda užasno. Psihički i fizički je jako loš. Mora se što prije pronaći”, poručio je Keane.


Nisu njih dvojica jedini koji su kritizirali igru Uniteda. Novinar Telegrapha Jason Burt ispričao je na BBC-ju kako mu se jedan od igrača požalio na trenera i situacijom u klubu, o čemu više možete pročitati ovdje.