Alexandre Pato se želi vratiti u Milano (ali u redove suparničkog Intera)

Brazilski napadač sam se ponudio treneru Robertu Manciniju

AC Milan's forward Alexandre Pato jubilates after scoring the opening goal during the Challenge Cup football match Paris Saint-Germain vs Milan on January 4, 2012 at the Al-Rashid stadium in Dubai. AFP PHOTO / FRANCK FIFE
FOTO: AFP

Napadač Corinthiansa na posudbi u Sao Paulu Alexandre Pato mogao bi se uskoro vratiti u talijansku Seriju A u kojoj je igrao od 2007. do 2012. godine u Milanovom dresu. Želja mu je vratiti se u Milano, ali u konkurentski dio grada i suparničku svlačionicu, onu Interovu.

Stoga se napadač koji je sakupio 30-ak nastupa za brazilsku nogometnu reprezentaciju i sam ponudio treneru Robertu Manciniju, koji, pak, već dulje vrijeme gaji nogometnu simpatiju spram ovog 25-godišnjaka.

Iako je ugovorno za brazilski klub vezan do kraja godine, Pato bi u Inter mogao doći u statusu slobodnog igrača budući da se sudski spori s Corinthiansom koji već mjesecima nije platio prava na korištenje njegova lika u marketinške svrhe. Inter bi, stoga, njegovo dovođenje koštalo samo ugovornih obveza.