As tvrdi da Odegaard ugrožava karijeru i da samo želi biti pokraj Ronalda

Legendarni Francuz u nekoliko navrata ga je ostavio na klupi za pričuve

28.03.2015., stadion Maksimir, Zagreb – Kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2016., Hrvatska – Norveska. Martin Odegaard. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Martin Odegaard (16), odnosno norveško čudo od djeteta kako mu mediji tepaju, svojim ponašanjem sve više ugrožava buduću karijeru. Prema pisanju španjolskog AS-a tinejdžer odbija trenirati s rezervnom momčadi Real Madrida koju vodi Zinedine Zidane, te se ne želi ili ne može prilagoditi načinu igre kloji odgovara njegovim suigračima. Legendarni Francuz ga je zbog toga prebacio na klupu.

Klauzula u ugovoru

Trenersko osoblje je tri puta razgovaralo s njegovim roditeljima kako bi natjerali igrača da češće trenira s drugom momčadi. Međutim, u ugovoru koji je poptisao s klubom stoji klauzula prema kojoj Norvežanin mora trenirati s prvom močadi barem pet dana u tjednu. Unatoč takvom ugovoru za Odegaarda bi prema mišljenju trenera bilo bolje da više vremena provede s rezervama.

As piše kako su se neki igrači požalili jer ga ne zanima druženje sa suigračima iz B momčadi, nego samo želi biti pored Cristiana Ronalda.