Atletico je brzo reagirao nakon odlaska Mandžukića pa su kao zamjenu doveli Jacskiona Martineza

Statistika govori da je u tri godine za Portu odigrao 90 utakmica uz 67 golova

Colombia's forward Jackson Martinez (R) vies for the ball with Costa Rica's defender Keyner Brown during a friendly football match at Diego Armando Maradona stadium in Buenos Aires, Argentina on June 6, 2015, ahead of the 44th edition of the Copa America to be held in Chile from June 11 to July 4.  AFP PHOTO / Alejandro PAGNI
FOTO: AFP

Atletico Madrid pronašao je zamjenu za Marija Mandžukića. Naime, Luiz Henrique Pompeo, menadžer Portovog napadača Jacksona Martineza, potvrdio je da je Kolumbijac potpisao četverogodišnji ugovor sa španjolskim klubom. Atletico je platio 35 milijuna odštete Portu. Osim Španjolaca, Martineza je prema Pompeu u svoje redove želio dovesti i Milan.

Velike stvari

“Ovo je bila njegova želja i jako je uzbuđen. Atletico je veliki klub, a Jackson tamo želi napraviti velike stvari”, izjavio je Pompeo nakon što je dogovoren transfer.

Kada je u pitanju Martinezov učinak, statistika govori da je u tri godine koliko je nastupao za Porto odigrao 90 utakmica u kojima je postigao 67 golova. Za reprezentaciju je u 38 nastupa zabio deset pogodaka. Njegovo predstavljanje uslijedit će nakoj Copa Americe gdje će Martinez i njegova Kolumbija imati težak posao u četvrfinalnom dvoboju s Argentinom. Utakmica je na rasporedu u noći s petka na subotu.