Atleticov dužnosnik tvrdi da nema nikakvog dogovora oko Mandžukićevog prelaska u Juventus

Mandžukić je u Atletico došao prošlo ljeto iz Bayerna za 22 milijuna eura

Real Madrid's Portuguese defender Pepe (L) vies with Atletico Madrid's Croatian forward Mario Mandzukic during the UEFA Champions League quarter-finals second leg football match Real Madrid CF vs Club Atletico de Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on April 22, 2015.     AFP PHOTO / GERARD JULIEN
FOTO: AFP

Transfer hrvatskog napadača Marija Mandžukića iz Atletico Madrida u Juventus nije zaključen kao što pišu talijanski mediji, rekao je za Hinu glasnogovornik madridskog kluba. “Nikakav sporazum oko Mandžukića nije zaključen s Juventusom“, izjavio je Juan Jose Anaut u telefonskom razgovoru, nakon što je u četvrtak većina vodećih talijanskih medija objavila da je sporazum zaključen te da će Juventus platiti Atleticu 18 milijuna eura odštete.

Marotta dolazi u Madrid

Predsjednik Juventusa Giuseppe Marotta bi, ističe Gazzeta, trebao u petak u Madridu zaključiti transfer, a Mandžukić bi u ponedjeljak trebao proći liječničko testiranje u Torinu. “Ne znam hoće li se ili neće zaključiti sporazum. Niti kada, u slučaju da se zaključi”, dodao je Juan Jose Anaut.

Mandžukić je u Atletico došao prošlo ljeto iz njemačkog prvaka Bayern Münchena za 22 milijuna eura, a ugovor mu istječe u ljeto 2018. godine. Talijanski prvak Juventus u napadu traži zamjenu za Argentinca Carlosa Teveza koji je na korak do prelaska u argentinski Boca Juniors. Mandžukić će potpisati ugovor na 4 godine, tvrdi Gazzeta dello Sport.

https://www.youtube.com/watch?v=_zk8N5Ikd1w

Simeone ništa ne zna

Trener Atletica Diego Simeone u srijedu je odbio komentirati napise o transferu. „Klub radi na odlascima i dolascima. Zadovoljni smo Mandžukićem, s Griezmannom je činio jako dobar napadački dvojac“, rekao je za sportski radio Marca.

Mandžukićev menadžer Ivan Cvjetković izjavio je ovaj tjedan da ne vidi razlog zašto bi njegov klijent išao iz Atletica već nakon prve sezone. Hrvatski centarfor je zabio 20 golova u 43 utakmice, no mrežu nije zatresao u posljednja tri mjeseca sezone. Za Hrvatsku je zabio ovaj mjesec iz jedanaesterca protiv Gibraltara te pogodak protiv Italije nakon promašenog kaznenog udarca.