Bad Blue Boysi potvrdili da se vraćaju na Maksimir, poručili kako je vrijeme da sada lopovi otiđu iz kluba

Odluku o povratku na Maksimir Boysi su objavili na svojoj stranici

FOTO: badblueboys.hr/screenshot

Najžešća Dinamova navijačka skupina Bad Blue Boys potvrdila je da se u nedjelju, na utakmici Dinama i Hajduka, vraća na maksimirski stadion. Boysi su zbog sukoba s Dinamovim predsjednikom Zdravkom Mamićem i upravom bojkotirali utakmice, no on je završio u istražnom pritvoru, a navijači su se odlučili vratiti.

Svi na derbi, lopovi odlazite

Svoju odluku su objavili na internetskoj stranici u priopćenju pod naslovom “Svi na derbi, lopovi odlazite”, a mi ga prenosimo u cijelosti.

Navijačka grupa BAD BLUE BOYS se na nedjeljni derbi vraća na svoju, sjevernu tribinu!

Vrijeme je da se ova dugogodišnja agonija prekine i da se kompletnoj Upravi pokažu izlazna vrata iz Dinama.

Previše smo godina izgubili u ovome svemu da bi se sada sve svelo na naslađivanje medijskim spektaklom i gledalo sa strane kako se klub urušava, jer navijači Dinama su ostali dužni sebi i svom klubu završiti započeto.

Borba za naš klub nalazi se na prekretnici i sada je vrijeme da se vidi koliko NAVIJAČA ima Dinamo.

BAD BLUE BOYS

Podsjetimo, već smo pisali da Bad Blue Boysi razmišljaju o povratku na stadion. BBB su već dugo u sukobu s klupskim predsjednikom Zdravkom Mamićem i traže njegov odlazak

https://www.facebook.com/BadBlueBoysi.hr/photos/a.106429382878685.7215.106413312880292/425932487595038/?type=1&theater

Dolazak na Maksimir u velikom broju najavila je i navijačka skupina Hajduka Torcida, a Splićani su na svojem Facebook profilu napisali:

Pošaljimo svima jasnu i glasnu poruku: NEĆETE NAS TRETIRATI KAO GRAĐANE DRUGOG REDA SAMO ZATO ŠTO SMO SE POBUNILI PROTIV PRAVIH KRIMINALACA U OVOJ DRŽAVI!
Pola godine nakon velikog prosvjeda na Rivi čini se da se jedan od naših zahtjeva konačno počinje ispunjavati. Poziv državnim institucijama da počnu raditi svoj posao napokon je urodio plodom, a rezultat je odlazak trenera Dinama Zorana Mamića, izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića i bivšeg izvršnog direktora Dinama a sada izvršnog predsjednika HNS-a Damira Vrbanovića na mjesto gdje su odavno trebali biti. Bez obzira na uhićenje glave kriminalne organizacije, nema mjesta za slavlje. Poučeni primjerom iz prošlosti gdje je vodstvu sudačke organizacije dokazano namještanje utakmica i plaćanje za “pošteno” suđenje, krakovi hobotnice su ostali netaknuti, a osuđeni su i dalje rado viđeni u nogometnim krugovima. Mi nećemo okretati glavu ni od čega pa ni od problema kao što je natjecanje Lokomotive u Prvoj HNL, davanje nelegalnih potpora Dinamu od strane Grada Zagreba, činjenice da je Šupraha na mjestu predsjednika Županijskog nogometnog saveza nakon udaranja predsjednika Hajduka, postojanje “crnih” lista itd.
Zato pozivamo sve navijače Hajduka na invaziju na Maksimir ovu nedjelju ( 12.07.2015 )., na kojoj ćemo izravno testirati jeli se stvarno nešto počelo mijenjati u hrvatskom nogometu. Jesu li zatvaranjem braće Mamić nestale nelegalne “crne” liste koje su usmjerene samo prema onima koji odavno ukazuju na kriminalne radnje u hrvatskom nogometu ili je samo riječ o kozmetičkim promjenama i predizbornim trikovima.
BARJAK POBJEDE JE U RUKAMA HRABRIH!!!
SVI NA MAKSIMIR!!!

Pošaljimo svima jasnu i glasnu poruku: NEĆETE NAS TRETIRATI KAO GRAĐANE DRUGOG REDA SAMO ZATO ŠTO SMO SE POBUNILI PROTIV…

Posted by Torcida Split on 6. srpanj 2015

I Dinamo na svom internetskom portalu poziva navijače da dođu na derbi s Hajdukom, te da prodaja ulaznica za derbi počinje u srijedu, 8. srpnja, i da je njihova cijena od 10 do 30 kuna.

“Podsjećamo, sve su ulaznice personalizirane što znači da je prilikom kupovine ulaznice potrebno predočiti važeći osobni dokument. I ove sezone na svakoj ulaznici bit će vidno istaknuto ime i prezime vlasnika ulaznice, te će svatko pri ulasku na stadion morati pokazati dokument kojim se potvrđuje kako osoba koja piše na ulaznici zaista ulazi na tribinu. Također, molimo gledatelje da sjednu na označena mjesta na svojim ulaznicama zato što sjedenje u pogrešnom sektoru predstavlja kršenje Zakona o sprječavanju nereda na sportskim terenima”, objavio je u utorak Dinamo.

Mjesec dana pritvora

Kako smo već pisali, uhićenje i odvođenje braće Mamić u Remetinec u nedjelju usrećio je dio BBB-a, tj. navijača, koji su to odlučili proslaviti na poseban način. Naime, ispred remetinečkog zatvora upriličili su vatromet. Podsjetimo, braći Mamić odlukom suda određeno je mjesec dana istražnog zatvora.

https://dashboard.jwplatform.com/videos/hjwbojFT

vatromet1
Telegram.hr Telegram.hr